Un sfat mic pentru cei din partidele politice

Nene, nu mai dați block la oricine zice ceva ce nu vă convine pe facebook, CĂ NU E BINE!

Caz concret. PNL Oradea pune poza asta.

15192770_1318911811453244_7074096245704709624_n

Prietenul meu Flavius lasă acest comentariu, pertinent, probabil:

“Salariul mediu net, in iunie 2016, in Bihor, 1527 de lei. Salariul mediu net, in iunie 2016, in vaslui 1529 de lei.”

Amu, ce-o vrut Flavius să zică cu vorba asta, eu n-am priceput – sau de ce. Dar e treaba lui, că e om adult și vaccinat, da? Și are dreptul la propria sa opinie, da? Da!

Și specialiștii social-media de la PNL Bihor (stai. ce?!), oameni răi și fără suflet, i l-or șters, băi! Și i-or dat și block, să nu mai aibă el opinii pe pagina lor, că-i pagina lor de-acasă, nu ceva spațiu public în care oamenii pot avea păreri! Deci n-o înjurat, n-o zis de mume, de sfinți, de stalini – nu, o pus doar niște cifre și aia e – șters și block.

Așa că aici vine ca o mănușă sfatul meu – nene, nu mai ștergeți toate comentariile care nu vă convin. Că asta nu e atitudine penelistă, sau useristă, sau ce progresiști mai credeți voi că sunteți. E o atitudine specifică unui alt partid, nu dăm nume, dar e ăla condus de-un infractor condamnat definitiv. Ăia își trag seva din partidul unic, ce nu suporta alte păreri și trimitea oameni la pușcărie dacă gândeau de capul lor.

Ăia vin din trecutul ăla! Sau, stai, și voi, de fapt? Ah.

Păi voi știți că Brătianu era cunoscut ȘI CELEBRU pentru că nu dădea block pe facebook? Mai dădea unfollow, când se enerva. Dar niciodată block.

Și nici nu avea cum să dea block, pentru că tradiția dacică spune să nu dai block pe facebook. Marii liberali din istorie nu dădeau block pe facebook, nenikă!

Da, dacii au avut primele conturi de facebook, iar unul dintre cele mai populare – cu peste 1 milion de like-uri, ca și Klaus în zilele noastre – era a lui Davos, șeful kapnobatailor (adică un fel de șef la SRI+SPP+SIE, dar muuuuuuuuult mai șmecher). Dar el și glumea destul de mult, de aceea. Niciodată Davos n-a dat vreun block. Nici Burebista, nici Decebal, nici măcar Deceneu, care era oricum mai mereu cu capsa pusă. Ce, nu știați? Nu dădeau block și nu foloseau ketchup!

PS: mai dădea Vlad Èšepeș block câteodată, dar el era cu capul un pic…

 

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. Pingback: PNL Oradea are apucături comuniste | Jurnal de Oradea

  2. Andrei   •  

    Oare de aia nu mi-a dat Udrea block? Drăguța de ea, cred că a uitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu