despre mine/contact

 

and1

Sunt vechi.

Am fost ziarist (de la reporter până la co-fondator al unui ziar). Apoi am avut o firmă de PR. Și-apoi am descoperit internetul. Și am fost internaut. Ceea ce sunt și azi. Mi-i drag internetul. Drept care în zilele noastre activitatea mea se desfășoară pe internet sau în domenii conexe. Unde încerc să aplic ce-am învățat ca ziarist și ca PR-ist. Uneori îmi iese.

Am locuit în multe orașe. Acum locuiesc, temporar, în Brașov București. Până o să mă mut în altă parte. Cluj-Napoca mi-e acasă, chiar dacă nu-i orașul meu natal.

Mă ocup cu diverse lucruri, ca un fel de freelancer – not anymore, acum lucrez, în București, într-o agenție senzațională de publicitate. Senzațională pentru echipă și proiecte. Am lucrat în mai multe campanii electorale prin diverse județe ale patriei. Nu lucrez cu partide, lucrez cu oameni în care cred. Când nu-s campanii electorale, mă ocup de tot felul de proiecte personale, mai mult sau mai puțin reușite. De obicei mai puțin, totuși 🙂

Sunt sârb. Deocamdată, doar cu tot sufletul meu. Dar asta numai până îmi voi face arborele genealogic care, sunt convins, va dovedi că sunt sârb și în sânge, nu doar în suflet. Până atunci, sunt mai sârb decât mulți sârbi.

Sunt ciudat, fițos, arogant, orgolios și încăpățânat. Tot timpul, mai puțin atunci când nu sunt.

Sunt pasionat de poveștile Transilvaniei, motiv pentru care am pornit Prin Transilvania.

Sunt pasionat până la obsesie de folclorul românesc – folcloru’-i oxigen pentru un popor astmatic. Sunt pasionat de lăutari. Sunt pasionat de turle și de turnuri, de autoportrete în lentile de ochelari, de țara mea. (toate cele 3 linkuri anterioare duc spre albume de pe facebook; dacă nu suntem prieteni pe facebook, nu dați click, că n-o să le vedeți, numa’ zic)

Sunt pasionat de gastronomie și un pic și de vinuri. Mare privitor de filme, mediu cititor de cărți, mic deloc cititor de presă.

Dacă e absolut obligatoriu să mă contactați, dar numai dacă, o puteți face la adresa blog at andreicrivat punct ro.