O zi din viața lui George Soroș

© Adrin Shamsudin Dreamstime.com

Pe la 7 dimineața, George Soroș  s-a trezit în patul lui de George Soroș. S-a ridicat încet, bătrânește, din patul lui de George Soroș  – of, Dragnea! – după care s-a dus în baia lui de George Soroș unde și-a făcut nevoile de George Soroș  – of, Dragnea! – după care s-a spălat pe dinți cu periuța lui de George Soroș.

Of, Dragnea!

S-a întors în cameră, unde s-a îmbrăcat cu hainele lui de George Soroș, și-a legat cravata lui de George Soroș  – of, Dragnea! – și s-a încălțat cu pantofii lui de George Soroș. A ieșit din casa lui de George Soroș, măcinat de gânduri de George Soroș – of, Dragnea!  S-a suit în super mașina lui de George Soroș și a plecat spre biroul lui – of, Dragnea! – de la super firma lui de George Soroș.

A ajuns la birou. Secretara lui de George Soroș i-a făcut o cafea de George Soroș pe care i-a pus-o pe birou. A băut-o ca un George Soroș. Îl măcinau gânduri de George Soroș  – of, Dragnea! Gândurile de George Soroș nu sunt deloc, dar deloc la fel cu gândurile de bugetar, sau de corporatist, sau de blogger – numa’ zic. Of, Dragnea! Pe la 10, a mers la un meeting la care a participat, evident, ca un George Soroș.

Of, Dragnea!

La pauza de cafea a meetingului, a intrat în sala de networking. Îl măcinau gânduri grele, de George Soroș  – of, Dragnea! -așa că a străbătut cu pași înceți și apăsați sala, fără să bage pe nimeni în seamă. Ca un George Soroș. Of, Dragnea!

Când s-a terminat meetingul, s-a întors în biroul lui de George Soroș. A avut multe întâlniri de afaceri, ca orice George Soroș, în care a discutat despre Dragnea și țara aia din Europa. A semnat contracte cu pixul lui de George Soroș –  – of, Dragnea! La un moment dat, s-a uitat la ceasul lui de George Soroș și a văzut că s-a făcut vreo 6 după-amiaza. Așa că a plecat la o plimbare ușoară, bătrânească, prin parcul personal.

Of, Dragnea!

După ce-a terminat cu plimbarea, a ieșit în oraș ca un George Soroș. Of, Dragnea! A mâncat ca un George Soroș și a băut niște vinuri de Chile și niște coniace (evident, franțuzești, din regiunea Cognac, altfel se numeau simplu brandy-uri) ca un George Soroș.

Of, Dragnea!

Era deja seară. George Soroș se retrage la casa lui de George Soroș. Of, Dragnea!  Se mai gândește un pic cum să mai distrugă țara aia din Europa. Apoi face duș ca un George Soroș, se îmbracă în pijamaua lui de George Soroș și se bagă în patul lui de George Soroș. Gândurile lui de George Soroș nu-l lasă să adoarmă.

Între ele, unul mai cu seamă face ravagii în creierul lui de George Soroș.

Of, Dragnea, ce viață de George Soroș plină de rutină am!

___________

Explicație:

Acum foarte mulți ani am scris un articol, se numea O zi din viața unui milionar. Era o aberație, un articol scris just for fun. Dar a ieșit amuzant și s-a creat un val și o mulțime de oameni au scris articole asemănătoare despre ziua unui bugetar, blogger etc – le găsiți pe-aici (multe nu mai există, pentru că nici blogurile alea nu mai există – sau din alte motive)

Azi, într-o discuție cu Răzvan, ne-am dat seama că se cere și cu George Soroș, în lumina halucinantelor declarații recente ale lui dragnea.

Iată, l-am făcut. 

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu