O zi din viața unui milionar

Pe la 7 dimineața, milionarul s-a trezit în patul lui de milionar. Și-a pupat tandru, pe gât, iubita lui de milionar (amor!), după care s-a dus în baia lui de milionar unde și-a făcut nevoile de milionar, după care s-a spălat pe dinți cu periuța lui de milionar.

S-a întors în cameră, unde s-a îmbrăcat cu hainele lui de milionar, și-a legat cravata lui de milionar și s-a încălțat cu pantofii lui de milionar. A ieșit din casa lui de milionar, măcinat de gânduri de milionar. S-a suit în super mașina lui de milionar și a plecat spre biroul lui, de la super firma lui de milionar.

A ajuns la birou. Secretara lui de milionar i-a făcut o cafea de milionar pe care i-a pus-o pe birou. A băut-o ca un milionar. Îl măcinau gânduri de milionar. Gândurile de milionar nu sunt deloc, dar deloc la fel cu gândurile de bugetar, sau de corporatist, sau de blogger – numa’ zic. Pe la 10, a mers la o conferință de social media – a participat la ea, evident, ca un milionar.

La pauza de cafea a conferinței, a intrat în sala de networking. Îl măcinau gânduri grele, de milionar, așa că a străbătut cu pași înceți și apăsați sala, fără să bage pe nimeni în seamă. Ca un milionar.

Când s-a terminat conferința, s-a întors în biroul lui de milionar. A avut multe întâlniri de afaceri, ca orice milionar. A semnat contracte cu pixul lui de milionar. La un moment dat, s-a uitat la ceasul lui de milionar și a văzut că s-a făcut vreo 6 după-amiaza. Așa că a plecat la sală, unde a tras de fiare, ca un milionar.

După ce-a terminat cu sala, a ieșit în oraș cu niște prieteni, ca un milionar. A mâncat ca un milionar și a băut niște vinuri de Chile și niște coniace (evident, franțuzești, din regiunea Cognac, altfel se numeau simplu brandy-uri) ca un milionar.

Era deja seară. Milionarul nostru se retrage la casa lui de milionar, alături de iubita lui de milionar, cu care face dragoste (sau sex, depinde de la milionar la milionar). Apoi face duș ca un milionar, se îmbracă în pijamaua lui de milionar și se bagă în patul lui de milionar, alături de iubita lui de milionar. Gândurile lui de milionar nu-l lasă să adoarmă.

Între ele, unul mai cu seamă face ravagii în creierul lui de milionar.

Doamne, ce viață de milionar plină de rutină am.

Andrei Crivăț

25 Comments

 1. Pingback: Tweets that mention Cum se desfasoara viata unui milionar ? -- Topsy.com

 2. marius vl   •  

  Mda ,in loc de milionar poti sa pui orice……nasol

 3. Pingback: O zi din viaÅ£a unui bugetar – Ovidiu Sîrb, un blog de sirb.net

 4. Pingback: O zi din viata unui corporatist | Blogu' lu' Raka

 5. Pingback: O zi din viaţa unui blogger | TVdece

 6. Pingback: O zi din viata unui crocodil | Valentin Bosioc

 7. Pingback: O zi din viaţa unui cocalar | mariusrusu.ro

 8. mariusrusu   •  

  No ia uite cum ai dat naÅŸtere la o leapÅŸă. Ad-hoc!

 9. Rares Cojocaru   •  

  Nici “O zi din viata unui doctor” nu e de lepadat. Milionarul ca milionarul dar doctoruul .. :>

  • Andrei Crivat   •     Author

   am vazut, am trecut in lista 🙂

 10. Pingback: O zi din viaţa unui homosexual | arhiblog.ro blog

 11. Pingback: O zi din viața unei pitzi « Blog de om cu Barbie la cap

 12. nonick   •  

  O zi din viaţa unui cioban

  Pe la 5 dimineaÅ£a, ciobanul s-a trezit în patul lui de cioban. Åži-a pupat tandru, pe gât, iubita lui de cioban – mioara cu ‘m’ mic (beeheehee), după care s-a dus în dosul stânii unde ÅŸi-a făcut nevoile de cioban, după care s-a spălat pe dinÅ£ii lui de aur cu periuÅ£a lui de cioban.

  S-a întors în stână, unde s-a îmbrăcat cu cojocul lui de cioban, ÅŸi-a pus clopul lui de cioban ÅŸi s-a încălÅ£at cu opincile lui de cioban. A ieÅŸit din stâna lui de cioban, măcinat de gânduri de cioban. Åži-a luat super bâta lui de cioban, super turma de cioban ÅŸi a plecat pe jos spre super păÅŸunea lui de cioban.

  A ajuns la păÅŸunea lui de cioban. Cu o saptămână în urmă, când fusese ultima dată în satul lui de cioban, nevasta lui de cioban îi făcuse o cafea de cioban pe care i-o pusese în termos. A băut-o ca un cioban. Îl măcinau gânduri de cioban. Gândurile de cioban nu sunt deloc, dar deloc la fel cu gândurile de homosexual, sau de corporatist, sau de blogger, sau de liber-profesionist, sau de bugetar – numa’ zic. Pe la 10, a făcut o cântare din fluier cu alÅ£i ciobani – a participat la ea, evident, ca un cioban.

  La pauza de cafea a cântării, a intrat în staulul oilor. Îl măcinau gânduri grele, de cioban, aÅŸa că a străbătut cu paÅŸi înceÅ£i ÅŸi apăsaÅ£i staulul, fără să bage pe nimeni în seamă. Ca un cioban.

  Când s-a terminat cântarea, s-a întors pe păÅŸunea lui de cioban. A avut multe întâlniri de afaceri, ca orice cioban. A semnat contracte punând degetul lui de cioban muiat în cerneală. La un moment dat, s-a uitat la Soarele lui de cioban ÅŸi a văzut că s-a făcut vreo 6 după-amiaza. AÅŸa că a plecat să mulgă oile, ca un cioban.

  După ce-a terminat de muls, a ieÅŸit în poieniÅ£ă cu câinele lui, ca un cioban. A mâncat ca un cioban ÅŸi a băut niÅŸte jintiÅ£ă (evident, din producÅ£ia proprie, că Danone nu produce aÅŸa ceva) ca un cioban.

  Era deja seară. Ciobanul nostru se retrage la stâna lui de cioban, alături de iubita lui de cioban – mioara cu ‘m’ mic – cu care face dragoste (sau sex, depinde de la cioban la cioban). Apoi face duÅŸ ca un cioban, în lighean, se îmbracă în pijamaua lui de cioban ÅŸi se bagă în patul lui de cioban, alături de iubita lui de cioban. Gândurile lui de cioban nu-l lasă să adoarmă.

  Între ele, unul mai cu seamă face ravagii în creierul lui de cioban.

  Doamne, ce viaÅ£ă de cioban plină de rutină am.

 13. Pingback: O zi din viata unui martalog | Bogdan Anghelina

  • Andrei Crivat   •     Author

   am adaugat-o deja in lista 🙂

 14. Mihai Motrescu   •  

  vreau sa mi se ofere sansa de a demonstra tuturor ca viata de milionar e plina de rutina:P

 15. Pingback: O zi din viața unui milionar | Stiri Scurte

 16. Pingback: O zi din viata unui curier « Blogul lui Gez

 17. Pingback: O zi din viața unui câine | LaINfinit.ro

 18. Gabriela   •  

  Mi-a placut mult articolul, m-a dacut sa rad; eu interpretez asa: ceea ce ESTI nu inseamna ceea ce AI. Mult prea mult ne idendificam, noi ca persoane, cu suma posesiunilor noastre. Nu e nimic rau sa fii bogat, noi avem acces la abundenta nesfarsita , atata timp cat suntem constienti ca suntem mult mai bogati in spirit . Numai de noi depinde sa nu ne facem viata o rutina, in orice facem avem la dispozitie gandurile, imaginatia . Ele ne creeaza viata asa cum o cunoastem noi, materiala, si numai noi suntem responsabili daca avem o viata de milionar plina de rutina si nefericita sau viata de bugetar nefericita-sarac si bogat-nefericiti amandoi ! Bogatia e in tine, in spirit , in idei, in lumina din suflet , cu ele poti sa faci orice vrei. Puterea e in noi !

 19. Pingback: O zi din viata unui blogger securist | TVdece

 20. Pingback: O zi din viata unui doctor | RareÅŸ Cojocaru

 21. Pingback: O zi din viața lui George Soroș | Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu