Random

– Motivele pentru care n-am prea mai scris aici și – din păcate – nici pe ebucataria.ro în ultima vreme sunt: a) am avut o mulțime de probleme de rezolvat; pe majoritatea nu le-am rezolvat încă; b) încerc să pun la cale un eveniment culinar destul de mare, despre care o să vă povestesc pe măsură ce capătă contur. Pentru evenimentul ăsta, o să am nevoie de sprijinul fiecărui cititor; c) sunt cam răcit, ceea ce-mi dă o stare de maximă lehamite. Sper ca toate astea să se rezolve optim și să treacă, după care lucrurile vor intra în normal.

Bobby reia, în sfârșit, Internet Lynx.

– Muncitorii de la firmele ce reabilitează străzi sunt culmea nesimțirii, dar și a prostiei. Nu e nimic nou în asta, e pentru mine o ocazie de defulare. Am trăit azi o fază pe care încă n-am mai văzut-o, pe care v-o povestesc în curând.

– M-am săturat rău de anul ăsta. Vreau unul nou, mult mai bun.

– Majoritatea firmelor de curierat nu transportă lichide, cum ar fi vinuri îmbuteliate. Nu știam, am aflat-o “the hard way”. Motivul e “dacă se sparg, murdăresc celelalte colete”. Ok, da’ dacă scrie pe toate părțile ATENÈšIE: FRAGIL n-ar fi cazul să nu se spargă ?

– Încep să cred că ori lumea a luat-o razna, ori eu sunt defazat. Printre altele, am auzit azi că cică vremea urâtă din ultima vreme e cauzată de LHC. În plus, am trăit una dintre cele mai mari dovezi de mitocănie, de la un om pe care nu l-aș fi bănuit niciodată de așa ceva. Un client rău platnic, evident.

– Mi-e extrem de silă de campania electorală care cică n-a început încă. E incredibil cât de mult se schimbă o persoană care candidează la ceva în perioada alegerilor.

– Mi-e poftă de o grămadă de chestii. Nu, în ciuda aparențelor nu-s însărcinat.

-și câte și mai câte, dragii mei, câte și mai câte…

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. Delice   •  

    Tu ai nevoie de o vacanta, ori undeva in pustiu, ori far far away from here.

  2. Andrei Crivat   •  

    Da, am mare nevoie de-o vacanta. Dar nu tre sa fie pustiu sau departe. Ar fi ok o luna la Salzburg, intr-o perioada neturistica, sa nu fie plin de romani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu