Împușcat în București

via Eduard

Un om, George Călin, a fost împușcat pe o terasă centrală din București. De către un angajat al localului, căruia îi spusese să nu mai fie agresiv. Chelnerul a venit pe la spate, i-a pus pistolul în falcă și a tras. Printr-o minune, George a scăpat cu viață. Acum se luptă în justiție să demonstreze că, totuși, EL a fost victima. Aș spune că e incredibil ca, după o asemenea fază, poliția să tragă de victimă să se împace cu agresorul, pentru bani, dar trăim în rromânia, cum bine zice Arhi.

LE: și Laura a scris despre asta

LE2: Costin zice că povestea a fost “pe toate posturile tv, gen” – eh, eu abia acum am aflat, aia e.

Andrei Crivăț

2 Comments

 1. KAt   •  

  Este incredibil… n-am cuvinte si totusi simt nevoia sa zic ceva… Atat pot sa fac.
  Fenomenul a luat o amploare extraordinara in ultimul timp… Stau si privesc neputincios la reactia autoritatilor. Mi-e sincer frica sa nu cumva sa ma uit mai urat la cineva pe o terasa sau intr-un bar … Mi-e frica sa nu ma loaveasca vre-un nenorocit in trafic pentru ca am vazut nenumarate cazuri in care vinovatul il snopeste in bataie pe celalalt doar pentru ca poate. Da, locuiesc in Craiova…
  Simt ca daca nu vom lua atitudine vom ajunge sa mergem doar in grupuri pe strada si numai ziua.. Este incredibil!

 2. C   •  

  Maestre,
  Acum vreo trei săptămâni, un post de televiziune peste care am dat în mahmureala zorilor începea jurnalul de la ora şapte cu două ştiri într’una singură şi mă avertiza că’s cazuri trase la indigo.
  Prima despre un şofer de la procuratură care a tras cu puşca într’o benzinărie şi este judecat în libertate.
  A doua despre fiul unui patron de camping pentru motorişti (la Râşnov, dacă am reţinut bine) care a decis să scoată puşca pentru a se apăra de nişte scandalagii pentru care regulile unei proprităţi private nu contează.
  Aşadar, mai multe chestii care vorbesc despre rromânia aceea. Şi care concură la perfecţionarea ei.
  Părerea mea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu