Nightbuyers.

(post pentru clujeni)

Ăsta nu e un post plătit. Nici bannerul din sidebar nu e plătit. Nimeni de la Nightbuyers nu mi-e prieten – practic, nu cunosc pe nimeni de-acolo. Pur și simplu sunt încântat de un serviciu, și consider că merită să-l promovez și să vi-l recomand și vouă.

Nightbuyers înseamnă niște copii care îți fac noaptea cumpărăturile. Mâncare, băutură, țigări, medicamente, gheață – dacă ai nevoie de ceva, cam orice, și n-ai chef să ieși din casă, e de-ajuns să-i suni sau să comanzi online ce ai nevoie, și oamenii vin și-ti aduc la ușă. Foarte folositor pentru leneși ca mine, sau pentru cei care preferă să lucreze noaptea. Se mișcă repede, prețurile sunt super ok și, mai ales, economisești timp prin ei. Foarte faină idee. Și cum am apelat la ei de nenumărate ori și nu m-au dezamăgit niciodată, m-am gândit că merită să-i promovez un pic, în limita umilelor mele posibilăți. Deocamdată funcționează pe Cluj, și înțeleg că-n scurt timp se extind și pe Timișoara.

Oricum, felicitări oamenilor de-acolo pentru idee și mai ales pentru cât de bine o pun în aplicare.

Andrei Crivăț

9 Comments

 1. Corina   •  

  Multumim pentru gandurile bune, Andrei! We’re doing our best 🙂

 2. .marius   •  

  Subscriu la ce a zis Andrei despre NightBuyers!

 3. Liviu Alexa   •  

  deci foarte tareeeeeeeeeeeee. betivii ca noi au o sansa in plusssssssssssssssssssss. uraaaaaaaaaa!

 4. Corina   •  

  Liviu, apropo de betii… keep close, in maxim 2 saptamani se pregateste o chestie despre care promit sa va dea gata 😀

 5. Sergiu   •  

  Salut Andrei. Cateva intrebari despre Nightbuyers, daca e ok cu tine si nu consideri pieredere de timp sa-mi raspunzi, pari ca stii mai multe decat altii despre subiect (am citit si postul in care tragi de urechi neprofesionalismul lor):

  Mai exista Nightbuyers?
  Nu pot intra pe nightbyers.ro si n-b.ro – e o restrictie de IP (nu sunt in Romania)?
  Crezi ca ar functiona si in alta parte si am voie sa deschid propria afacere altundeva decat in Romania cu exact acelasi profil (stiu ca Nightbuyers vindeau franviza, parca)?

  Multam frumos de raspunsuri!

 6. Andrei Crivat   •     Author

  Sergiu, nu stiu sa-ti raspund. Si eu am scris de rau de ei – incepusera foarte bine, apoi au stricat tot. Ultima oara am auzit ca s-au inchis de tot. Iar eu nu mai locuiesc in cluj, deci sincer, n-am idee.

 7. Sergiu   •  

  Ok, multam fain! Am inteles ca s-a inchis cosmelia.

 8. Sergiu   •  

  Salut din nou! M-am lamurit ca nu e o restrictie de IP sau o problema temporara (ceea ce-mi confirma si ca s-a dus pe canal afacerea) cu nightbuyers: am descoperit o smecherie pe smashing magazine:
  (Down for everyone or just me?)
  http://www.downforeveryoneorjustme.com

  Nu incerc sa fac reclama, nu e al meu si nici al unui cunoscut sau ceva de genu’, dar poate ti-e util daca tot am ajuns la bube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu