FITS. Sibiu, gânduri de final

– cea mai frumoasă femeie din Sibiu (și, sunt sigur, din toate județele învecinate) se numește Gabriela. Da, da, Gabriela. Noroc că nu citește bloguri 🙂

FITS este, fără nici cea mai mică urmă de îndoială, cel mai tare eveniment cultural la care am participat vreodată.

Ruxandra este, fără nici cea mai mică îndoială, omul cel mai potrivit din lume pentru a fi director de comunicare al FITS. Am zis.

– FITS a fost pentru mine o mini-vacanță perfectă. O vacanță în care am intrat, un pic, în altă lume și am lăsat deoparte toate ale mele. Mai vreau.

– Sibiul e, cred, cel mai frumos oraș din România – desigur, după Cluj. Nu știu cum o fi să locuiești acolo, da’ probabil că n-o să mă satur niciodată să vizitez Centrul lui.

– în Sibiu am găsit câteva restaurante foarte, foarte faine. De Crama Sibiul Vechi am scris deja pe Ebucătăria, de restul voi scrie zilele viitoare.

– îi musai să subliniez că sejurul ăsta poate nu mi-ar fi plăcut așa tare fără oamenii foarte faini cu care mi-am petrecut zilele pe-acolo. Musai, zic.

În rest… mulțumesc, Ruxa, pentru invitație. Și abia aștept FITS 2012. Și să văd din nou Faust 🙂

 

Andrei Crivăț

9 Comments

 1. ruxa   •  

  Multam si eu, Andrei, c’ai venit si’ai povestit si altora cat sunt de faine FITS-ul si Sibiul festivalier! Ti pup, ti pup! 🙂

 2. lupeneanul   •  

  am inteles, daca nu vrei sa o arati inseamna ca e foarte frumoasa 🙂

  … apropo, dintre toti bloggeri acreditati, 4 mi-au placut cum au prezentat festivalul : nebuloasa, bazavan. andreicrivat si arhi.

 3. GG   •  

  Eu cred ca Gabriela asta citeste in mod obsesiv toate blogurile din lista de bloguri ale prietenilor cu blog de cand si-a facut si ea blog (pfiu,,,ce complicat suna). Pun pariu ca te-a citit si pe tine! 🙂

  • Andrei Crivat   •     Author

   Nu cred, GG. Nu cred ca citeste bloguri. Sau macar sper ca nu, ca n-as vrea sa vada cum am zis eu ca-i cea mai frumoasa. Pentru ca daca vede, data viitoare n-o sa mai pot fi cool, relaxat si – mai ales – indiferent.

 4. GG   •  

  de ce? e un compliment si poate sa-l ia ca atare iar lucrurile raman la fel…relaxate!!

  • Andrei Crivat   •     Author

   zici tu ceva. poate ai dreptate – in fond, om vide, cand mai ajung pe la… adica prin Sibiu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu