Avatarii faraonului Funar

În 2008 urmăream absolut siderat, la o televiziune locală din Cluj-Napoca, o dezbatere electorală în care candidatul Gheorghe Funar promitea.

Promitea de toate, dar promisiunile care mi-au rămas pentru veșnicie (pentru că, veți fi fiind de-acord, nu sunt uitabile) sunt astea:

1. Eliminarea de pe raza municipiului Cluj-Napoca a tuturor alimentelor care conțin E-uri.

2. Distribuirea a câte 2 litri de apă ozonată în fiecare zi, fiecărui cetățean al municipiului Cluj-Napoca.

Sunt poate cele mai aberante promisiuni de campanie electorală pe care le-am auzit vreodată. Nici măcar Decebal Popescu nu le poate ajunge. Sau cel puțin așa credeam până azi, când am văzut la Cetin noile declarații ale Funarului. Care, trebuie să recunosc, le transformă pe cele din 2008 în izvoare de rațiune pură.

Spicuim, așadar, din revoluționarul interviu dat de irepetebilul Funar la RFI:

Toate popoarele de pe planetă au ca strămoÅŸi geto-dacii. Acum o mie de ani, denumirea Suediei ÅŸi a Danemarcei de astăzi în istoria lor scrie că se chemau Dacia! Eu ÅŸtiu că înseamnă Å¢ara Dacilor. Geto-dacii erau extraordinar de avansaÅ£i în toate domeniile. Aveau ÅŸi aparate de zbor, au făcut hărÅ£i de deplasare pe planetă la care cei de la NASA se uită ÅŸi astăzi ÅŸi spun că nu le pot face la nivelul geto-dacilor. Eu am intrat în marea grupă a haiducilor ÅŸtiinÅ£ifici în domeniul istoriei. Noi, românii, nu ÅŸtim că în România avem o mulÅ£ime de piramide, iar după modelul piramidelor din România, strămoÅŸii noÅŸtri geto-daci au construit piramidele din Egipt.

Păi, dragi colegi geto daci proto-indo-europeni, asta schimbă TOTUL!

Anul trecut, la FISC, un tânăr comediant ne explica un lucru la care am râs. Cică legătura ancestrală dintre moldoveni și vechii egipteni e redată pe pereții piramidelor. În sensul că imaginea de mai jos (sursa)

egiptian

reprezintă un moldovean plecat la muncă, la piramide. În mâna din spate a ascuns o sticlă de rachiu, iar mâna din față e întinsă – “Dă, bre, un pa’ar di vin!”

Am râs, cum a râs și toată sala, naivii de noi, dar nu era de râs, dragi con-proto-indo-europeni! Era adevărat, iată, haiducul științific Funar ne dezvăluie azi că moldovenii nu doar au lucrat la piramide, ci chiar ei le-au făcut, după modelul celor din România, care sunt la tot pasul, doar că nu știm noi să le vedem.

Dar asta cu piramidele, cu Deutchland – Èšara Dacilor, cu Suedia care acum 1.000 de ani se numea Dacia, hai, treacă meargă, poate se rezolvă cu niște pastile.

Însă aparatele de zbor și hărțile de deplasare pe planetă pe care azi NASA nu le știe reproduce sunt teorii revoluționare. Și eu vă pot dovedi științific, chiar acum, că cel puțin cu aparatele de zbor e adevărat!

Dacă ați citit Harry Potter, într-unul dintre volume un frate de-al lui Ron merge în Transilvania, la Sanctuarul Dragonilor – unicul din lume. Păi de ce a fost sanctuarul ăsta în România ?

E simplu, a rămas de pe vremea dacilor, care călătoreau cu dragoni în Egipt să construiască piramide. Asta ne oferă și răspunul la întrebarea care ne macină mințile de sute de ani – cum au reușit egiptenii să transporte blocuri atât de mari de piatră pentru a construi piramidele. E simplu, erau moldoveni și le duceau cu dragoni.

V-am zis eu că asta schimbă totul ?

Dacă Funar promite azi, în ultima zi de campanie, că dacă iese președinte deschide pentru publicul larg marele tunel energetic din Bucegi și baza secretă a extratereștrilor uriași care se află în capătul acestui tunel, eu promit că-l votez!

notă – pentru cei care au dat bacul în ultimii ani, titlul e o parafrază după o proză a lui Mihai Eminescu (un fel de Florin Salam din trecut, dar mai pe genul poetic) care se numește “Avatarii Faraonului Tla

 

Andrei Crivăț

5 Comments

  1. Pingback: 10 dovezi științifice incontestabile | Andrei Crivăț

  2. Pingback: Ce mi-a plăcut săptămânile trecute (42-44) | Martie din Post

  3. Pingback: Avatarii faraonului Funar - part deux | Andrei Crivăț

  4. Pingback: Un nou studiu științific despre daci iese la iveală! | Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu