Prin țara mea, cu Silva

România are o mulțime de locuri senzaționale. Pe-o parte dintre ele m-am apucat să le străbat de-o vreme, după cum unii probabil că știți deja.

Din fericire, pasiunea mea e împărtășită de mulți oameni. Spre exemplu, și prietenii de la Silva sunt pasionați de frumusețea țării ăsteia și de promovarea locurilor de care ar trebui să fim mândri. De altfel, Silva se axează mult pe lucruri care mie mi-s dragi: valori moștenite, tradiție, spiritul Transilvaniei.

Motiv(e) pentru care cei de la Silva s-au hotărât să-și trimită consumatorii să viziteze o parte din locurile astea de care ziceam mai sus. Astfel, au o campanie, care se desfășoară între 15 aprilie și 15 iunie, foarte simplă și faină: sub capacul sau cheița dozei de 0,5 L, sticlei de 0,5 L sau PET-ului de 2 L, băutorii de bere Silva vor găsi, în perioada menționată, un cod. Cod pe care-l pot trimite prin SMS la numărul 1833 sau îl pot încărca pe site.

silva

 

sursa foto

Apoi, prin tragere la sorți, prietenii de la Silva vor oferi nu mai puțin de 80 de excursii în locuri pitorești din țară, pentru câștigători și prietenii acestora. Excursiile înseamnă transport, cazare și pensiune completă pentru fiecare câștigător și câte 3 prieteni, deci nu-i de colo! Regulamentul complet al campaniei îl găsiți aici (în format PDF).

Și eu voi pleca în două excursii cu Silva. În prima chiar mâine, într-o zonă foarte dragă mie – zona sașilor, cu Sighișoara și Saschiz și Biertan și alte localități desprinse din basmele germanice. Și, desigur, am să vă povestesc pas cu pas pe unde merg 🙂

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Pingback: Cu Silva la Sighișoara | Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu