Doo vorbe

1. De aia îmi place mie infinit de mult la Cluj – că-s oameni mișto.

De exemplu, azi comand mâncare de la o firmă care de obicei livrează cam în 25-30 de minute. Pentru că după o oră încă nu venise, am sunat la firmă și-am zis: “Doamnă dragă, n-o vinit mâncarea, cucoană scumpă“. Și femeia îmi răspunde, minunat de spontan și de genial: “Mno șăzi liniștit, dom’ne dragă, o să vină” (pe bune)

2. De aia îmi place mie politicianu’ român mediocru, ajuns accidental la funcție. (replici preluate de la Indira Crasnea, de pe Blogul Mediafax)

Geoană 1: “M-ați lăsat cu pantalonii în vine. Dar nu-i nimic, noroc că am picioare frumoase. Să mă corectez, aveam picioare frumoase
Geoană 2: “Tocmai când liberalii erau cu pantalonii în vine ÅŸi chiloții uzi, unii de la noi le-au dat putere să negocieze” (asta e de replicile săptămânii, clar)
versus același Geoană, care îi spunea unei doamne “Nu ne mai izmenim prin public” (articolul complet aici)

________________________
Blogvertising: Cumpăr online

Andrei Crivăț

6 Comments

 1. andreanum   •  

  n-ai zis nimic de caltabos. de ce?

  apropo de cluji: mai, la voi acolea, daca esti o doamna ocupata sau lenesa care ai ramas fara tampoane, chemi un taxi, il rogi pe un nea sa treaca pe la farmacie, sa-ti ia necesarul si apoi sa ti-l aduca la usa, platind bonul si contravaloarea cursei. Asta e un lucru pt care va invidiez, dar e cam singurel Asa se incurajeaza lenea, mah, sa stii 😀

 2. darius f   •  

  Genial nenea Geoana, pur si simplu genial, poate chiar pitoresc. Cre ca in loc de MG initialele lui ar trebui sa fie GG.

 3. bradutz   •  

  din cate stiu eu e crasnea, fara nici un fel de diactritice.. 🙂

 4. WhiteWolf   •  

  ““Mno șăzi liniștit, dom’ne dragă, o să vinăâ€? ” 🙂 🙂
  Mno, vezi, de aia e important ca avem incet si foarte incet. Stresu’i mult mai mic

 5. Gez   •  

  andreanum, sa stii ca nu numai tampoane iti aduc taximetristii, ci orice ai avea nevoie. e bine sa ai unu sau 2 cunoscuti si sa le ai numerele. ii suni si daca sunt pe traseu te serverc cu cea mai mare placere.

  clujeanu e comod … 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu