Cum a fost la Cluj Brands Tour

Pentru că sunt în căutare de apartament (mă rog, azi am găsit apartamentul câștigător), n-am reușit deloc să ajung în prima zi la vizitele programate de Alina și Răzvan în Cluj Brands Tour.

Și mă oftic maxim, dar maxim, c-am ratat Farmec și Napolact. Și de restul îmi pare rău, dar astea două… mă oftic maxim.

Însă am recuperat a doua zi, când am mers la Gimmy (și puteți vedea la Liviu cum s-a dezlănțuit lumea), la Starbucks (care cu ocazia asta și-a lansat conturile de twitter și facebook) și la Ursus.

Mă copii… mai știți ce-am scris eu de Fabrica de Bere Ursus ? Ei bine, fata aia, Mihaela, nu mai e acolo (bravo 10 pentru asta) și am cunoscut-o pe Camelia. Camelia e specială, mi-i dragă și vă doresc să fiți serviți numai și numai de ea oricând mergeți.

Nu mai zic că a fost o seară magică total, cu troli de la Căpâlna și alte minuni, zic doar atât – orice om s-a nimerit cu noi în sala cazanelor, sâmbătă, nu va uita niciodată acea seară.

Și da, Liviu are dreptate – Cluj Brands Tour a fost ideea anului în online-ul clujean. Și sunt mândru de copiii mei de la TVdece, chiar dacă în zilele noastre nu mai sunt “copiii mei”, că s-au făcut mari.

Cluj Brands Tour este un eveniment organizat de TVdece cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt: Banca Transilvania, Napolact, Vitacom, Farmec, Jolidon, Ursus ÅŸi Trilulilu, iar ca parteneri îi avem pe: Best Western Plus Fusion Hotel, Autonom, Ludwig Bavarian Bierhaus, Starbucks ÅŸi Webfactor.

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu