Caut apartament

O poveste scurtă cu un proprietar nesimțit, care acum o lună jumătate m-a asigurat de 3 ori într-o oră că nu vinde, nu dă, nu face nimic apartamentului în care stau (i-am zis că vreau să stau minim 3 ani) și care acum câteva zile mi-a spus că-i pare rău, dar un fin de-al luni s-a mutat la Cluj și trebuie să plec, dar speră să nu-i port pică.

Trecând în mare fugă peste detalii de genul aș putea să-l dau în judecată, am/n-am contract etc, îmi caut să închiriez un apartament sau o casă pe pământ.

Această locuință trebuie să îndeplinească câteva condiții:

1. să aibă MINIM 2 camere plus bucătărie

2. să fie spațios

3. să nu fie la parter

4. să fie în orașul Cluj-Napoca (deci nu Florești, Someșeni etc – caut în Gheorgheni, Zorilor, Mănăștur, Andrei Mureșanu sau Grigorescu)

5. Să aibă un preț decent, că la 400 de euro am tot găsit.

Așa că dacă știți o astfel de locuință, vă rog să-mi dați de veste, că agenția cu care lucrez eu nu se descurcă foarte bine. Promit că aducătorului de locuință îi fac cinste o seară întreagă cu băutura lui preferată 🙂

Andrei Crivăț

4 Comments

  1. emil   •  

    07** *** *** . din greÅŸeală la un fotbal am aflat că are un apartament cică fain în mănăÅŸtur. nu ÅŸtiu detalii de genul dacă îl mai are. luni am vorbit cu el. nu-l ÅŸtiu nici pe tip, dar pare ok. poÅ£i să ÅŸtergi commentu după ce-l vezi sau să nu-l aprobi că nu ÅŸtiu dacă vrea omu să-i fie public numărul. succes.

    • Andrei Crivat   •     Author

      Am vorbit cu el, maine merg sa-l vad. Multumesc, Emil

  2. Pingback: Cum a fost la Cluj Brands Tour - andreicrivat.ro blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu