Cluj Brands Tour 2

It is happening again 🙂

Am spus anul trecut, îmi mențin părerea: Cluj Brand Tour e unul dintre cele mai faine proiecte făcute de vreun blogger clujean vreodată. Probabil chiar cel mai fain.

Ediția asta, bloggerii – îi vedeți aici – vor cunoaște cosmeticele de la Farmec și lactatele de la Napolact, vor afla poveștile de la Jolidon, Electrogrup și Arobs Transilvania. Vor merge la Gimmy, vor degusta vinurile de la Liliac și vor intra în magica Lume a Lumânărilor. Plus că se vor bucura de Ursus nefiltrată, o bere ce poate fi băută numai în Cluj.

Anul trecut am ratat Farmec și Napolact. Anul ăsta nu ratez nimic 🙂

Abia aștept să înceapă, mai sunt 3 zile.

Detalii, informații, impresii despre eveniment veți găsi și pe pagina de facebook, pe twitter hashtag-ul#clujbrandstour, iar poze de profil, cover photo și bannere găsiți aici.

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca.

Sponsori principali: FarmecNapolactUrsusJolidonElectrogrupArobsLiliacGimmyLumea lumânărilorPartener media: 24 FUN ClujParteneri: Hotel AthosBistro MaitresseAutonom Rent-A-CarWebfactor

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. albinuta veninoasa   •  

    Cele care ma intereseaza mai mult sunt cele de la Napolact si Gimmy. Cel putin acum. Oricum toate sunt frumoase si este frumos ceea ce faceti acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu