Cluj Brands Tour

E unul dintre cele mai faine proiecte pe care le-a făcut vreun blogger clujean vreodată, de când există bloguri. S-au făcut de-a lungul anilor multe chestii faine, se vor mai face, dar acest proiect ridică un pic ștacheta. Părerea mea, zic.

Răzvan și Alina vor aduce la Cluj o samă de bloggeri nu pentru a vizita orașul, ca niște turiști obișinuți, ci pentru a face cunoștință cu câteva dintre reperele cele mai de seamă ale Clujului, câteva companii care au făcut succes, ca să zic așa, pe plan național și internațional. Câteva firme care fac Clujul să fie CLUJ.

E un alt mod de-a cunoaște acest oraș și-o parte din istoria lui recentă.

Și e un mod de-a face companiile să vadă direct că bloggerii sunt oameni, cum bine zice Liviu. Ideea întâlnirii directe dintre bloggeri și companii îmi place mult și fac multe (nici nu știți voi cât de multe, încă 🙂 ) să o susțin.

Mi se pare corect, în acest sens, să felicit Farmec, Ursus, Webfactor, Banca Transilvania și ceilalți sponsori și parteneri pentru că au ales să susțină ideea faină a TVdece-ilor. Și să fiu mirat, într-un mod pozitiv, că Primăria Cluj-Napoca dă din nou dovadă de deschidere față de proiectele provenite din online.

So… dacă sunteți în Cluj sau prin Cluj între 9 și 11, join the tour. N-o să vă pară rău, promit.

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. Marius Matache   •  

    Fratioare, clar as fi venit, dar 1) sunt plecat la Galati TweetMeet 2) vreau sa vin la cluj si pe 1-2 oct la fotbal, si pe 8 la scorpions 3) toate weekendurile din sept sunt plecat deci imi iau scandal de la nevasta 🙂

  2. brylu   •  

    Ar fi bine sa fie rece…

  3. Daniel   •  

    Foarte misto provocarea. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu