Crivăț, Senior de Transilvania

După cum bine știe absolut toată lumea, mai puțin cei care nu știu (©), cândva anul trecut, într-un moment de maximă inspirație, pe care îl și consider, deja, unul dintre cele mai bune momente ale mele, m-am autoproclamat Senior de Transilvania, primul de rangul meu. Muhaha!

Originea, de fapt, e alta. Într-o zi, acum vreo 2 ani, râdeam cu Cetin la ideea unei glume mai deșănțate, pe care ne gândeam s-o facem cuiva. Și cum râdeam noi, așa, că niște oameni fără griji ce eram și suntem, deodată mi-a venit în cap ca o lumină, ca o revelație, ca o epifanie. Și-atunci am rostit aceste cuvinte:

Cetin, nu putem face asta. E sub nivelul nostru. Ce naiba, suntem niște seniori în internetul ăsta.

Și-am râs, și-a trecut faza. Bun. Și cu asta în cap, un an mai târziu m-am autoproclamat, cum spuneam, Crivăț, Senior de Transilvania. Am râs eu, au râs prietenii mei, și dacă tot râdeam noi așa bine, am zis să aprofundez un pic lucrurile. Că e fun.

Și mi-am conceput un blazon, realizat absolut perfect de Oana (click pe el, să-l admirați în toată splendoarea lui)

blazon

 

Și-acum am tricouri pictate manual cu blazonul meu, făcute de super fetele de la Tourmaline. Am blazonul în semnătura de la mail, am o brățară pe care-i gravat “Crivăț de Transilvania”, am tot felul de chestii. Și uite așa, o ducem înainte cu Senioria. Mai facem glume între prieteni, mai râdem. Am fost la o doamnă doctor săptămâna trecută, nu ne cunoșteam, a văzut tricoul, i-am explicat, a râs. Am creat veselie și zâmbet în sufletul unui om în maxim 10 minute după ce l-am văzut prima oară. Mi-a plăcut.

Dar încercați să n-o luați prea tare în serios, bine ? Că-i doar o glumă, pe bune.

Încruntați-vă mai puțin, zâmbiți mai mult, viața e scurtă, de ce s-o consumăm supărați, când uite ce bine ne șade să râdem ?

Andrei Crivăț

7 Comments

 1. Ivo   •  

  Eu nu mai stiu, daca tu esti Senior, eu ce “functie” mare pot sa am? 😀

  • Andrei Crivat   •     Author

   Poti sa fii vasalul meu de Nădlac, Ivo druze…

 2. George Damian   •  

  Senioria voastră, sper că ÅŸtiÅ£i cam ce conÅ£ine contractul vasalic. Va trebui să-i daÅ£i o moÅŸie ÅŸi două palme vasalului.

  • Andrei Crivat   •     Author

   păi.. îi dau acum palmele și cu moșia îl rog să mă treacă pe caiet! 😀

 3. Arhi   •  

  plus Jus primae noctis

 4. Andrei Crivat   •     Author

  da, Droit du seigneur – dreptul seniorului 😀

 5. Pingback: Planuri | Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu