Premii de la Revista Biz

Am mai zis (și-o să mai zic, și-o să susțin din toate puterile) că sunt un fan pe viață al Martei Ușurelu și al echipei sale de la Revista Biz și al tuturor lucrurilor pe care le fac oamenii ăștia.

Tocmai mi s-a arătat că am gusturi fine, întrucât, conform BRAT, Revista Biz este pe primul loc în topul revistelor de afaceri lunare și bilunare.

Și mă bucur că e așa. Pentru că știu povestea revistei, știu cât a luptat și cât luptă Marta pentru această revistă, și cât muncește alături de echipa ei să facă chestii foarte faine. Foarte faine, zic – uitați-vă doar ce coperte excelente au scos de-a lungul vremii. De evenimente nu mai zic, că am tot zis 🙂

Acum, Revista Biz lansează – prin Blogal Initiative – o provocare pentru bloggeri. Mai mari sau mai mici, mai vizibili sau nu, dar musai cu idei creative.

Obiectivele campaniei de crestere a recunoasterii brandului Biz
In aceasta campanie asteptam din partea bloggerilor implicati propuneri de promovare inedite/cat mai creative pentru Biz . Speram sa ne oferiti o abordare out of the box pentru o revista printata.
Pentru cei interesati, echipa BIZ ne-a rugat sa va informam ca sunt disponbili pentru orice alte informatii, detalii doriti (imagini, cifre, interviuri cu membrii echipei Biz)

Premiile campaniei

premiul 1 = 700 euro
premiul 2 = 3 telefoane HTC Wildfire
premiul 3 = 5 invitatii la bizsmscamp editia de iarna

Durata campaniei: 6 septembrie – 20 septembrie, 23:59
Castigatorii vor fi anuntati pe 24 septembrie.

In semn de apreciere a implicarii, toti bloggerii care participa la campania de crestere a recunoasterii brandului Biz primesc un abonament pe un an la revista Biz.

Mai multe detalii despre campanie găsiți aici.

Dați drumul ideilor creative, că 700 de euro nu-s de colo, pentru nimeni. Succes 🙂

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu