Zestre pentru Europa – Capsula Timpului

Carmen Holotescu, Alina Hodovanu, Adrian Cristea si Cristian Manafu au initiat proiectul “Zestre pentru Europa – Capsula Timpului

Eu am gasit invitatia la Carmen, adica aici

Citez:

Proiectul are ca scopuri:

 • sa retina momente / marturii actuale si asteptari / prognoze personale si / sau la nivel macro pentru 1, 5, 10 ani de la aderarea la UE – speram sa fim tot noi cei care sa rememoreze proiectul la aceste intervale 🙂
 • sa atraga in proiect personalitati ce vor fi intervievate de bloggeri
 • sa convinga noi persoane sa isi creeze bloguri
 • sa dea o vizibilitate mai mare blogosferei.

Pe durata proiectului – 6 decembrie 2006 – 5 ianuarie 2007, la sfarsitul fiecarei zile, pe blogurile initiatorilor vor fi listate blogurile ce au intrat in proiect.

Blogul central Capsula Timpului – in pregatire – va colecta linkurile spre insemnarile din bloguri, sortate pe categorii. La sfarsitul proiectului, marturiile stranse vor fi stocate pe un suport si depozitate – va fi un eveniment pe care il vom anunta din timp.

Modalitatea de participare apare in invitatia de mai jos, pe care va rugam sa o publicati pe bloguri:

Invitatie de participare la Proiectul Zestre pentru Europa – Capsula Timpului

undefined

Proiectul Zestre pentru Europa – Capsula Timpului se deruleaza intre 6 decembrie 2006 – 5 ianuarie 2007.

Pentru a participa, va rugam sa urmati acesti pasi:

 1. Publicati aceasta invitatie pe blog, impreuna cu linkul spre blogul unde ati citit-o: Am gasit invitatia pe blogul: ———–
 2. Scrieti una sau mai multe insemnari surprinzand momente trecute, dar si asteptari – sub forma de text, imagini, clipuri audio / video.
 3. Incercati sa culegeti marturii similare de la alte persoane din jur, care nu au bloguri – scriind cate o insemnare pentru fiecare.
 4. Convingeti cat mai multi cunoscuti sa-si deschida blog, pornind chiar cu acest proiect – scrieti o insemnare cu linkurile spre blogurile deschise.
 5. Adaugati tag-ul Technorati capsulaTimpului, la fiecare insemnare legata de proiect.
 6. Urmariti aparitia insemnarilor in statisticile publicate pe blogurile initiatorilor si pe blogul central Capsula Timpului.

Va multumim si succes!

Andrei Crivăț

3 Comments

 1. Carmen Holotescu   •  

  Multumesc, Andrei, ca ai publicat invitatia.

  Sper sa gasesti timp sa scrii / aduni mici marturii.

  Numai bine,
  Carmen

 2. Adrian Cristea   •  

  Andrei, iti multumesc si eu pentru promptitudinea cu care ai dus mai departe ideea proiectului. De altfel, ai fost mentionat ca facand parte dintre cei 9 care au rezonat cu noi inca din prima zi. Te asteptam acum si cu contributii iar blogurile noastre iti vor oferi mereu informatii proaspete legate de desfasurarea proiectului

 3. Andrei Crivat   •  

  O sa urmaresc, fireste, blogurile voastre. Cat despre contributii… sper sa am timp 🙂 Dar imi place ideea, asa ca o sa gasesc eu si timp… Oricum, succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu