Un weekend la Timișoara 2. BlogTrip.

Întotdeauna am fost un fan al Blog Trip-ului, înca de când se numea Blogoree Romanian Tour și prima ediție a avut loc la Cluj. M-am bucurat că am putut fi prezent la ediția asta. În primul rând pentru că am ocazia să mă întâlnesc cu prieteni vechi. În al doilea rând pentru că am ocazia să cunosc oameni faini, noi.

So, la workshop au fost prezentări. Prima a fost ținută de Daniel Damian, un copil de 15 ani m-a lăsat cu gura căscată și din prezentarea căruia eu, Andrei, așa bătrân și uzat cum mă știți, am învățat o mulțime de lucruri. Dar mai ales am învățat că poți învăța multe de la un copil de 15 ani.

Au mai fost prezentări ținute de Alex Bleau, Ovi Sîrb (care a fost, ca de obicei, un superb), Ștefan Szakal (omul m-a impresionat, sincer, prin cât de bine știe să vorbească și să capteze atenția) și Dan Stefancu (care n-a fost în cea mai bună formă a lui, dar treacă).

IMG_7788

După Blog Trip am dat o fugă să fac cronică la Restaurant Yugoslavia, apoi ne-am strâns cu toții, gazde și oaspeți, într-un local de fericită amintire. Unde am stat cu Andreea și am avut una dintre cele faine discuții ever, despre tinerețe și liceu (noi am terminat același liceu), despre hateri și succes și despre motivații și răbdare.

Mi-a mers la inimă că am participat la Blog Trip. Mi-a mers la inimă că am stat două zile si m-am întânit cu oameni atât de faini ca Ovi și Corina, Nebuloasa, Cristina, Milo, Tudor și Anca, Dan și Gadji, Tomata și Iubi, Elena, Raka, Daniel, Raul (aleatoriu, doar o parte dintre gazde) sau ca Bobby, Adrian, Alex, Andreea, Raluca, Andra, Alina, Vlad, Sebi, Denisa, Maka, Ruben și Mirona (aleatoriu, doar o parte dintre “vinituri”) – și îmi pare rău că nu mi-i amintesc pe toți în momentul ăsta.

Blog Trip a fost sponsorizat de Mercedes, Microsoft și Paralela 45

Andrei Crivăț

4 Comments

  1. alinacst   •  

    Si noi ne-am simtit foarte bine la Timisoara…. Eu am fost pentru prima data si e posibil sa ma fi indragostit… De oras si de oameni, desigur 🙂

  2. Pingback: Tweets that mention Un weekend la Timișoara 2. BlogTrip. at Jurnal de noapte -- Topsy.com

  3. Pingback: Blogoree reloaded - andreicrivat.ro blog

  4. Delia   •  

    Intalnirile de acest fel sunt foarte frumoase si constructive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu