Un week-end la Timișoara 1

Zilele mele sunt foarte aglomerate, și se pregătesc altele și mai și. Sigur, nu e o scuză pentru faptul că iată, cred că eu sunt ultimul care scrie dei pe week-end-ul din Timișoara.

S-o luăm pe rând. Mai întâi, super party-ul care a avut loc vineri seara în Garaj Pink Freud, cu ocazia lansării smen.ro. Am zis mereu: comunitatea online din Timișoara n-o fi ea cea mai puternică sau mai numeroasă, dar cu siguranță e cea mai faină. Rar o gașcă de oameni te poate face să te simți atât de bine în mijlocul lor. Pe seară au apărut și cei de la BlogTrip și Garajul a devenit literalmente neîncăpător. Erau acolo prieteni mai vechi și mai noi, oameni dragi mie N-o să dau linkuri la fiecare, pentru că mă tem să nu uit pe careva, când mie mi-a fost drag să petrec cu fiecare dintre ei.

A doua zi dimineață am mers la Verde pentru biciclete. Un eveniment absolut senzațional inițiat de Emil Cristescu. Poate peste 1.000 de bicicliști au participat, în ciuda ploii care uda orașul, printre care și Florin Chilian.

IMG_7724_resize

În cadrul evenimentului, Emil Cristescu a donat angajaților săi 230 de biciclete, ceea ce mi s-a părut impresionant

IMG_7730_resize

Bun, asta a fost prima parte. Continuăm cu a doua, cea cu BlogTrip.

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu