Timișoara noastră

Cum probabil deja ați citit pe alte bloguri, în week-end plec în Timișoara. Timișoara e un alt oraș de suflet de-al meu – sunt deja luni bune de când mă gândesc să mă mut definitiv ac0lo.

În primul rând, aș fi la 2 ore de Beograd. Și la juma’ de oră de Serbia mea dragă. Aș fi aproape de părinții și fratele lui Mile, aș fi aproape de Ramona (soția lui Mile) și aș fi aproape de Mile însuși. Apoi, în al doilea rând, cred cu tărie că în Timișoara e cea mai faină comunitate de bloggeri din România. Și, cum mi-s dragi majoritatea dintre ei, cred că m-aș simți ca acasă acolo, cu ei – cu bloggerii timișoreni.

Dar până să mă mut de tot acolo, deocamdată merg în vizită, la invitația Nebuloasei, a Cristinei și a lui Dani. Să văd orașul așa cum nu l-am mai văzut niciodată. Alături de Alina și Răzvan, Maka, Corina, Siropel, Lili, Miruna, Alex, Iulia, Ana, Radu și Daniel. Și alături de dragii mei timișoreni – Ovi, Corina, Milo, Amalia (fără de care, în general, totul ar fi mult mai greu), Raul, Andreea, Dan, Elena, Casandra, Alex, Bleau, Dementica și alții

Prin Timișoara noastră e un proiect al BlogDeTurism realizat împreună cu bloggerii timișoreni, cu susținerea Hotel Timisoara, Blue Air, Porsche Timisoara, KFC și Trabucuri.com și StartUpDays.

Andrei Crivăț

3 Comments

 1. Cristina_TM   •  

  Tu, abia aștept să ne vedem la o poveste. Drum bun să aveți și să conduci cu grijă.

 2. Spiry   •  

  poi si eu “ma mut” in timisoara avand in vedere ca voi petrece 6 ani la faculta acolo;))
  dar cunosc timisoara de mult timp, deoarece am prieteni acolo si am fost in vizita la ei.
  dai o bere dupa ce te muti:P nu de alta, dar sa udam casa 😛

 3. Pingback: Multumesc pentru tot! | Blogu' lu' creaţa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu