Tilișca, episodul 2 – flagrantul

Ne-am străduit s-o ascundem cât mai bine, de aia ne-am retras în Mărginime, unde n-a intrat picior de nimeni… da’ instinctu’ de jurnalist al nașului Victor n-a rezistat și ne-a dat în fapt.

Așadar, live, senzațional, exclusiv pe blogu’ nașului: FLAGRANTUL DE LA TILIȘCA. Cu tot ce trebuie: pălincă, Ciorbă, bănuți, cârnățăraie…

___________________
Blogvertising: Memorie

Andrei Crivăț

3 Comments

 1. Groparu   •  

  Niste minciuni, dom’le, asculta-ma pe mine, imediat or sa ne acuze pe nedrept ca suntem cei mai buni bloggeri, cu cele mai frumoase case si masini si conturi in banca, si mai mult, or sa inceapa pentru ca sa ni le si dea, ca sa le iasa flagrantul!

 2. Bibliotecaru   •  

  Ştiu eu pe unul care incepe cu Roşca şi se rimează cu poetul cailor măiaştrii… acolo frate bani, cârnaţi, palincă, dar e bazat, nu-l dă în fapt nici… Haralamb Zincă… nu am găsti altă rimă la palincă. 🙂 Aşă că scoate slana, ascute brişca şi fă flagrantul ca la Tilişca. Iar nu am găsit altă rimă.

 3. WhiteWolf   •  

  Groparu’ nu mai baga shopãrle 😛
  Io va banuiesc (in corpore) ca ne aruncati prafuri si ca ceea ce ni s-a prezentat e varianta editata
  La Cotroceni – care dintre voi are, in prezent cheile de la cladirea in care locuieste cucuveaua? – in seif sunt chestii mult mai grele.
  Sunt convins.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu