Surpriză politică locală

(post pentru clujeni)

În emisiunea Telepolitica, realizată de Lucian Danciu pe Antena 1 Cluj, vicele Adrian Popa a declarat, ușor surprinzător, că se gândește să nu mai candideze la Primărie din partea PNL, ci la președinția Consiliului Județean, pe vot uninominal. Cum și președintele PNL Cluj, Marius Nicoară, șeful pe linie politică al vicelui, a declarat pentru Ziua de Cluj că va candida fix pe aceeași funcție… se anunță lupte grele.

Andrei Crivăț

3 Comments

 1. Catalin Ivan   •  

  Salut din nou, Andrei! Acum este o noua isterie cu votul uninominal la presedintele CJ. Cei care au tot candidat la primarie si nu au avut rezultate, iar acum sunt tot fara sanse, cauta o noua provocare. Daca presedintele CJ va fi ales uninominal, atunci va avea alta reprezentativitate si alta putere. O situatie similara este si la PD-L Iasi.
  Ca veni vorba…voi cum ati sarbatorit cei zece ani de la terminarea liceului?

  Catalin Ivan’s last blog post..Mircea Badea piroman

 2. Andrei Crivat   •  

  Dumnezeul mare, Catalin, eu acum abia m-am prins cine esti. M-am uitat si prima oara pe blogul tau, da’ nu te-am recunoscut. 🙂 Fireste, tineam minte numele, dar m-am gandit ca totusi or mai fi si altii 🙂
  Wow 🙂
  Revenind la CJ, uite ca nu doar cei care n-au avut succes considera ca asta-i o provocare. La noi se pare ca-i o provocare pentru un viceprimar, un fost ministru si un actual presedinte CJ. Dar ai dreptate, va avea alta reprezentativitate. Si altfel isi va manageria mandatul, stiind ca se merge pe vot direct, uninominal, si nu pe vot in CJ.

 3. Catalin Ivan   •  

  M-am schimbat chiar asa de mult? Nu stiam ca stai in Cluj Napoca. Am foarte multi prieteni acolo…marea lor majoritate in PSD. Poate te va surprinde…dar este o calitate sa fii psdist atunci cand vorbesti de Cluj. Cand voi mai trece pe acolo promit sa te anunt.
  Scriam la un moment dat ca nu cred in dorinta clasei politice de a se reforma. Tot asa nu cred nici in dorinta lor de a introduce votul uninominal. Totusi, la CJ lucrurile sunt aproape clare…va fi vot uninominal la presedinte. Este un pas inainte…
  Bataia mare este si datorita faptului ca se va descentraliza administratia publica si vor avea fonduri foarte mari pe mana…restul il deduci pentru ca esti baiat destept (din cate imi aduc aminte). :))

  Catalin Ivan’s last blog post..Mircea Badea piroman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu