O zi cu Străjerii Bitdefender

La ora 11.00, o limuzină neagră atrăgea atenția tuturor vecinilor mei (că știți că locuiesc la țară). Băbuțele din colț, care sunt pe stradă non-stop, în fiecare secundă a zilei, au făcut ochii mari de tot când au văzut cum niște domni solizi, îmbrăcați în negru, se dau jos în fața porții mele (oare ce-o fi fost în mintea lor, săracele ?)

Bitdefender Antivirus 1

Așa a început ziua mea cu Străjerii Bitdefender – cu mesajul de mai sus și cu mine râzând, în sinea mea, de băbuțele care au făcut ochii cât cepele când au văzut că noii mei Străjeri îmi deschid ușa de la mașină. Ei sunt Damian și Gabi:

Bitdefender Antivirus 2

Damian și Gabi sunt specialiști în protecția VIP-urilor și au asigurat paza la o mulțime de concerte cu artiști foarte mari. Nu prea dau ei detalii despre munca lor, în schimba mi-au povestit pas cu pas ce se întâmplă dacă, Doamne-feri, cineva se gândește să mă atace. Și cum scopul lor unic e să mă scoată pe mine – VIP-ul, adică 😀 – din zona de pericol, nicidecum să se ia la harță cu diverși. Faini băieți, de altlfel am descoperit că avem chiar unele cunoștințe comune. O vreme bună am discutat despre condiție fizică și despre cum aș putea să mi-o îmbunătățesc – evident, cu mult sport. Am petrecut câteva ore bune cu ei, că ne-am întins la multe povești. Ne-am mai fi întins, poate, dar oamenii aveau de plecat către o altă misiune.

A fost, categoric, ziua în care m-am simțit cel mai în siguranță din viața mea. Damian și Gabi efectiv m-au protejat de parcă eram vreo vedetă, a fost super amuzant să vezi cum se uitau oamenii din Brașov la noi – eu, în tricou roșu și destul de neinteresant, ei în costume negre, super atenți și vigilenți. Nu prea pușcam în cadru, și asta se vedea în ochii tuturor celor care au trecut pe lângă noi.

Bitdefender Antivirus 3

Două vorbe despre Bitdefender Antivirus:

 • sunt o companie 100% românească
 • este pe locul 1 în lume în topul tehnologiilor anti-malware
 • protejează peste 500 de milioane de clienți în toata lumea
 • 4 birouri în România și înca 7 în diferite țări, cu peste 350 de ingineri în echipa de cercetare și dezvoltare
 • și, foarte important, Bitdefender ne protejează în călătoriile noastre Prin Transilvania!

Andrei Crivăț

3 Comments

 1. Catalin   •  

  Din experienta zic.. ca “vocea satului” aka “radio shantz” a scos un comunicat de presa pentru toate femeile ce locuiesc in zona.. “au venit recuperatorii.. cine stie cati bani a furat si asta, de au venit sa-l duca la militie mama” 😀

  • Andrei Crivat   •     Author

   ahaha 😀
   nu cred, mă știe lumea că-s cumsecade la mine pe uliță, plus că la cât de atent se purtau Străjerii cu mine… se vedea că nu-i așa 😀

 2. Pingback: O zi de blogging în care fiecare bit a fost apărat | Blog de nebun simț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu