De dragul de a face bine

Luminița s-a hotărât să ajute niște oameni oropsiți. Așa, din capul ei de rac (că se știe că noi, racii, suntem și sufletiști, pe lângă multe alte calități), s-a hotărât să facă bine. Și a luat-o fix de la zero, ca idee. Și uite, îi iese, bravo 10!

Pe scurt, pe 30 noiembrie va merge la bătrânii care trăiesc în Complexul Social “Floare Roșie”. Cei 130 de bătrâni din Complex se vor bucura de un prânz delicios, gătit cu ajutorul lui Viorel Copolovici (prin Taste Learners) și se vor bucura de o un pic de entertainment cu ajutorul oamenilor de la Improvisneyland (și a lui Iustin Galea). Toate astea pentru a-i face pe acești bătrâni să se bucure și să vadă că sunt oameni cărora le pasă de ei, chiar dacă nu li-s rude.

Toată acțiunea este sponsorizată de Lidl România, care asigură tot ce înseamnă produse (alimente, chestii pentru curățenie și multe altele). Pe lângă asta, există și o campanie de strângere de fonduri pentru acești bătrâni – iar banii vor fi gestionați de Fundația Comunitară București.

Contul în care vă rog să donați este în bannerul de mai jos (click pentru mărire)

doneaza

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu