Reţeta zilei: Kaizer debusolat cu salată de varză la cuptor

Guest post de Gogu Kaizer
ep. 7 din seria Invitații mei

În guest postul de azi, Andrei vă prezintă fără voia lui singura reţetă care a picat examenul de admitere pe ebucătăria punct ro. Deşi a jurat că nu va mânca niciodată ceva gătit de un blogger care nu are domeniu propriu, Andrei a declarat că abia aşteaptă să halească rezultatul final al acestei reţete.

Ingrediente pentru kaizer debusolat:
– nişte kaizer – de preferabil ne-expirat; e bun şi ăla expirat, doar că s-ar putea să-ţi miroasă mâncarea a Rexona for Men (să nu zici că nu ţi-am spus)
– 500 g făină
– 3 mg unt
– 4 kg lapte
– destul de puţin ghimbir
– curry crud
– încă 3 mg de unt
– un CD cu Şuie Paparude
– telefonul dat pe silent
– 2 beri
– sare, piper
– 3 ouă

Ingrediente pentru salata de varză:
– varză
– atât

Cum debusolezi kaizerul:

Alergi kaizerul până îl prinzi sau până oboseşti. Dacă oboseşti, ia o pauză. Dacă nu oboseşti, înseamnă că l-ai prins, deci rulezi fin.
Ia kaizerul şi aruncă-l într-un castron. Lasă-l acolo până se termină episodul din House. Se adaugă sare şi piper după gust.
După ce ai văzut House ş-l înjuri pe Wilson că e pămpălău, pune CD-ul cu Şuie Paparude şi lasă-l să cânte. Kaizerului îi place Şuie Paparude, aşa că va coopera fără probleme.
Amestecă într-un alt castron ultimele 3 mg de unt cu un ou şi cu destul de puţin ghimbir. După 5 minute de amestecat frenetic, toarnă nişte lapte peste chestia din castron şi vezi ce se întâmplă, că eu habar n-am.
Acum e timpul să pui făina la prăjit. După vreo două minute, aşa, adaugă curry-ul şi primele 3 mg de unt. Chestia asta se ţine pe foc până începe să prindă un miros ciudat. În acel moment se ia şi se pune peste castronul anterior.
Acum urmează un pas crucial (dacă l-ai greşit pe-ăsta, nu vei învăţa niciodată să găteşti): se deschide o bere şi se bea puţin din ea (după poftă).
În acest moment, kaizerul ar trebui să fie cel mai debusolat kaizer din lume, pentru că în niciun caz n-a înţeles ce ai făcut tu acolo şi de ce.
Atenţie: Dacă debusolezi kaizerul de la stânga la dreapta, o faci greşit. Ca să repari asta, du-te la magazin şi mai cumpără fix nişte kaizer.

Salata de varză:
Se ia varza şi se face salată. Ca să fie treaba treabă, ia salata asta, arunc-o în cuptor şi las-o acolo vreo 3 minute. După asta, gândeşte-te că n-avea rost să faci aşa ceva şi du-te să arunci salata la gunoi. Răzgândeşte-te până nu e prea târziu şi pune salata lângă castronul cu kaizer.

La servire, se lipeşte kaizerul în farfurie, iar salata de varză se aranjează în jurul lui astfel încât să formeze un smiley face, după care (pentru că e o ofensă adusă umanităţii să mănânci chestia asta) se face comandă la o pizza mare cu tot ce se poate + ketchup. Pohtă bună, zic!

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. Pingback: Tweets that mention Reţeta zilei: Kaizer debusolat cu salată de varză la cuptor at Jurnal de noapte -- Topsy.com

  2. Dominus   •  

    brusc mi s-a facut foarte foame 😐

  3. Pingback: uberVU - social comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu