#prinTransilvania2017

După cum bine știe toată lumea, mai puțin cine nu știe (©), acum 4 ani lansam un proiect pe care l-am îndrăgit foarte tare, proiectul Prin Transilvania. Au fost niște mii de kilometri bătuți prin satele, văile și munții Transilvaniei, alături de Alex Dima, dar și de alți prieteni. Am căutat oameni, locuri și legende și le-am scris poveștile.

Proiectul nostru a plăcut și altor oameni, așa că în septembrie 2013 câștigam locul 1 la Webstock – Bloggers Projects. Ioi, ce ne-am mai mândrit cu premiul ăsta!

Ei bine, din 2016, din câteva motive, cel puțin unul fiind exclusiv vina mea, proiectul ăsta a încetat. Și apoi am venit la București și a murit de tot.

Acum vrem să facem un fel de “member Prin Transilvania? cos we member!”. Așa că plecăm din nou pe coclauri, să mai căutăm povești faine. Cum ziceam în 5 aprilie 2013, în ajunul primei călătorii Prin Transilvania:

Cetăți, castele, obiceiuri, rezervații naturale, monumente de patrimoniu, gastronomie, tot ce ține de istoria încărcată și de farmecul și magia locurilor ăstora care au trecut prin trei Imperii

Astea sunt poveștile pe care le căutăm. Și pe care apoi vi le spunem și vouă, în următoarele săptămâni. La Lumi, pe acest blog și pe conturile noastre de facebook, unde o să avem și niște premii pentru voi. O să avem niște htag-uri, să fie mai ușor de urmărit: #prinTransilvania2017, #allgrip, #descoperaRomania

Așa că stay tuned în următoarea perioadă. O să vă placă. Transilvania e magică și poveștile încep unde se termină asfaltul 🙂

Mulțumim pentru sprijin: Suzuki România, Garanti Bank, Rădăcini Auto Motor

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. Alexandru Guzi   •  

    Transilvania este cea mai frumoasa zona din Romania! Fiecare sat are specificul lui unde de poti bucura de peisaje deosebite! Merita vizitata perla Romaniei – Transilvania!

  2. Fetecustil   •  

    Transilvania este deja o atractie turistica a Romaniei care merita vazuta, cel putin o data in viata asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu