Noutăți și vești. Sau invers.

1. Colaborarea mea cu Irish & Music Pub a încetat. Teoretic de pe 1 august, da’ practic de mai multă vreme. Din motive de relații interumane greșite. Motiv pentru care vă rog mult, nu-mi mai scrieți pe mail sau pe messenger chestiuni legate de Pub, că nu mai sunt de interes pentru mine și nu le mai pot rezolva.

2. Ebucataria.ro și-a revenit. Am pierdut o mulțime de chestii de pe site, dar o să-l refac. Deocamdată lucrează Ruben la o temă nouă, care o să fie mai potrivită pentru ceea ce vreau să fac cu el. adihadean.ro încă apare ca site atacat, dar și pe acesta l-am mutat și o să-și revină într-o zi două.

3. Apropo de mutat site-uri – noi ne-am mutat la Elvsoft. E acolo un băiat, Cristian Tomoiagă, căruia nu-i pot mulțumi îndeajuns pentru cât efort a depus să fie Crivățu’ mulțumit. Și mai ales pentru răbdarea cu care a stat să-mi explice mie, un atehnic absolut, fiecare prostie întrebată sau cerută. Ore întregi. Fără să se enerveze. Sau mă rog, măcar fără s-o arate. Motiv pentru care am să-i dedic niște lăzi de beri cu prima ocazie.

4. Așa cam în vreo două zile plec spre o țară chiar și mai caldă decât asta, unde vreau să fac un serial (video+text) pentru Ebucataria.ro. Cu rețete și mâncăruri de-acolo, cu oamenii care le fac, cu povestea locurilor prin care trec și multe altele. Tare sper să vă placă, întrucât am tras din greu să pot pleca în această perioadă, care nu e chiar cea mai bună din toate perioadele 🙂

5. Unde merg eu, nu știu cât și cum o să am acces la internet. Așa că să nu vă impacientați – dacă dispar total, mă întorc în 2 săptămâni. 🙂

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. us.mar   •  

    pacat pentru incetarea colaborarii cu Music Pub. pacat din punct de vedere al clientului care am redevenit in ultimul an datorita tie si lui Adi Hadean. S-au facut multe lucruri exceptionale in ultimul timp si cred ca aceasta s-a datorat, in special, voua.

  2. puiu   •  

    da cred ca Adi inca mai e acolo nu? Tocmai mi-am adus aminte ca am o masa castigata in Pub 😛

  3. SilviuB   •  

    Da, Cristi face chestii de-astea, copil bun saracu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu