Abecedar Business Training

via Bobby

Pe 23 mai va avea loc la Cluj-Napoca seria de seminarii Abecedar Business Training. ABT este un program organizat de Autoritatea Națională pentru Tineret și Junior Chamber International care presupune o serie de seminarii gratuite despre cum să începi o afacere. Conferința se va desfășura pe parcursul a două zile și se adresează tinerilor între 20 și 30 de ani, absolvenți sau stundenți în ultimul an.

Participanții vor beneficia de informații cu privire la structura planului de afaceri, segmentarea pieței, poziționarea afacerii, strategia de business, management de proiect, promovare și imagine, marketing, management financiar, legislație și networking. Fiecare subiect va fi tratat atât din punct de vedere teoretic cât și practic.Se pune accentul pe aplicațiile practice ale noțiunilor prezentate și pe studii de caz reale din piața românească. Cursurile se vor încheia cu povești de succes ale unor tineri antreprenori care au reușit să se impună pe piața afacerilor locale, naționale sau internaționale.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul ABT.

Pentru conferința de la Cluj-Napoca înscrierile se pot face până cel târziu pe 16 mai, completând formularul de pe site.

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Oana   •  

    Da aveti chestii interesante acolo in Cluj. Sa vin si eu sa vand 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu