Meanwhile in Cluj…

Cât umblam io brambura, niște oameni ce făcea ?

Făcea lucruri de mirare, zic. La Cluj, casa mea de departe, cel puțin pentru moment.

1. Frigăruia bloggerilor

Din câte cunosc eu, Adrian Hădean avea în cap ideea cu frigăruia – record de mulți ani. Acum a și pus-o în practică, cu ajutorul bloggerilor clujeni, astfel că au făcut o frigăruie nu doar gigantică – 101 metri de pui, kaizer, ceapă, ardei, condimentate cu sare, piper, rozmarin, cimbru, boia și usturoi – dar și (din câte citesc pe ici, pe colo) foarte gustoastă.

Întrucât știu, de pe vremea când povesteam cu Hădean despre frigăruie, ce efort logistic uriaș a însemnat, nu pot decât să-i felicit maxim pe cei implicați și coordonați de Hădean. Bravo 10.

2. Copiii de la TVdece (care nu mă mai iubesc ca-n prima zi, da’ ăsta-i doar un detaliu) au pus la cale un super chef – Movie Party. Care – din ce-am văzut pe alocuri – a ieșit atât de fain, încât sunt un pic invidios că n-am putut ajunge. Evident că s-a găsit și-un hater trist, nimerit acolo din greșeală, care să se apuce să dea cu noroi – dar asta-i doar încă o dovadă că a fost tare fain. Bravo 10 și lor.

 

Andrei Crivăț

5 Comments

  1. TVdece   •  

    Ma, cum poti sa zici, de fata cu tot online-ul, ca nu te mai iubim? Cum o sa te culci cu asta pe suflet? Cum te vei privi dimineata in oglinda? E oare un semn ca vrei sa te departezi de noi? Recunoaste, Andrei, recunoaste si rupem lantul de iubire! In alta ordine de idei, merci de sustinere, te pupam intens si balos, chiar dacă vrei sa ne scoti din viata ta.

  2. injineru'   •  

    hater-ul ăla trist a fost acolo spre deosebire de tine care vorbeÅŸti din amintiri (de la alÅ£ii). Å£i-ai dat singur cu firma în cap, da na, aÅŸa ne place în blogosferă, tu mă lingi pe mine în sfincter ÅŸi te ling ÅŸi eu:) credeam că ăÅŸtia de sus fac excepÅ£ie de la asta… trist… foarte trist

  3. injineru'   •  

    am stat deja. voi stiti ce si cum mai bine. aloha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu