FITS 2018 – Pe stradă

foto sus: Adi Bulboacă

Știți, la FITS sunt multe chestii faine. Teatru, dans, musicals, circ contemporan, operă, lectură, expoziții, lansări de carte… tot felul.

Dar nimic nu-i mai pe sufletul meu (ok, excepție face Lurrak) decât spectacolele de pe stradă. V-am zis zilele trecute de Păsări exotice, care a fost tare fain. Vă zic azi de alte două spectacole care m-au uns pe suflet.

Primul este Parada Fanfarei de la Cozmești. O fanfară veche de 120 de ani, nenică! (să fie limpede, fanfara are 120 de ani, nu artiștii care cântă azi). I-am ratat de două ori, a treia oară m-am înfipt pe pietonala din Sibiu fix când au început. Îs un om care apreciază tare muzica țigănească și vă spun că nu-s mulți așa pricepuți în țara asta. Bine, e puțin spus muzică țigănească, oamenii o dau din vals în lăutărie fără piedici. Mi-au plăcut tare, am să-i mai caut.

Iată un video realizat de mine, cu mâinile mele și super Note 8-ul meu.

Final de FITS tare romantic pentru mine. Afară plouă în draci, tună și fulgeră pe alocuri, eu și jumătatea mea MULT mai bună ne uităm la copiii ăștia care bat în tobe și dansează de zici că nu mai există mâine. Ne-a prins tare, m-am simțit ca în Wakanda forevă!

Do you feel alive?

desigur, filmarea nu-i din Sibiu, dar cam așa a fost și acolo.

Tare frumos a fost FITS și anul ăsta. Cumva, abia aștept să treacă anul până la ediția viitoare.

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Pingback: 5 motive pentru care merg la FITS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu