Concurs – articole pe teme de blogging

Alex Mihaileanu a initiat un concurs de articole pe teme de blogging. Cele mai bune vor fi premiate de el, iar cel mai original va fi premiat de mine. Detalii despre concurs si despre premii puteti gasi aici.

Zice Alex: scopul ar fi, mai degraba, crearea unei baze de opinii despre bloguri/blogging, poate asa or sa scrie si jurnalistii nostri articole, nu compuneri.

Si mai zice: Compunerile vor fi trimise la adresa subiectiv [at] gmail [punct] com. Premiul se va acorda la RoBlogFest sau… cind ne-om intilni. Timp de lucru: pina in ultima zi a lunii. Ma gindesc serios sa pun la punct un blog, sa dau liber la creat conturi si la postat texte, eventual sa includ si pluginul de rating a insemnarilor.

Asadar, trimiteti articole despre blogging la adresa de mai sus.

Andrei Crivăț

4 Comments

 1. Razvan Antonescu   •  

  Ba da se poate in puii mei sa apara un articol sau sa fie o emisiune la TV despre bloguri si sa nu apara EL GURU, Comanescu? Pa bune deja devine stresant personajul. GRRRRRR (criza de nervi cauzata de aparitia maleficului pe pagina a doua a articolului mentionat de subiectiv)

 2. Andrei Crivat   •  

  Cand am citit prima oara GRRR, am crezut ca-i faci reclama lu’ Prodan 🙂

  Mno, lasa omul sa apara linistit unde vrea. Ce vina are el ca il intreaba lumea ? Ar trebui sa nu raspunda ? Eu am raspuns de cate ori m-a intrebat cineva ceva pe teme de blogging.

 3. Razvan Antonescu   •  

  Mda…zici tu ce zici….da daca ma intreaba mama daca blog ii ca siteu lui Comanescu io il strang de gat 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu