#BLPX

BLP înseamnă Bloggers Lan Party. Lan Party e chestia pe care o făceam prin anii 2000 – mergeam o gașcă de prieteni la o sală de net și ne jucam toată noaptea Counter sau NFS în rețea.

Acum o să merg, pentru prima oară în cei patru ani de când se întâmplă, la a 10-a ediție a BLP (de unde și X-ul din titlu). O să ne jucăm NBA2k16, Guitar Hero, Street Fighter, Unreal Tournament (omg omg!), Catan și altele.

Se întâmplă sâmbătă, 5 martie, de la ora 11.00, la Impact Hub (în București, da)

Altfel, e cu premii multe, cu un mare premiu senzațional (o unitate custom made pentru jocuri, de peste 10.000 de lei), cu Calif și Shoteria, cu mult fun. Pot să iau pe cineva cu mine – dacă vă interesează, lăsați un comentariu și aleg eu pe cineva după cele mai subiective criterii posibile.

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS România, Media Galaxy, Digi Net, Shoteria, Calif și Impact Hub. Partener media: Radio 21.

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. stefan   •  

    Count me in. Facem echipa si dam cu ei de terra.

  2. Raileanu Laura   •  

    Buna! Mi-as dori sa particip la acest Lan. Sunt fana inraita a jocurilor de strategie, iar cand vine vorba de Catan nimic nu ma mai opreste. 🙂

  3. Daniel Dragne   •  

    Street Fighter si Unreal Tournament, i’m game for that!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu