Câteva lucruri din Cluj-Napoca

Carevasăzică, în zilele ce urmează avem astfel:

Dragobete la Muzeul Farmaciei

Muzeul Farmaciei (se află aici) va avea program special în ziua de 24 februarie 2014, fiind deschis seara între orele 19 și 23. Toți vizitatorii vor primi o rețetă a unui „parfum de iubire”, așa cum se prepara el cu secole în urmă în spițeria „La Sf. Gheorghe”, în clădirea căreia funcționează astăzi Muzeul Farmaciei. Detalii aici

Balul Operei

Mâine începe cea de-a 19-a ediție a acestui eveniment. Va fi prezentată de Anca Èšurcașiu și de Rareș Bogdan. Sâmbătă seara va fi decernat trofeul Lya Hubic, premiile Mecena și Alexandru Fărcaș, iar duminică se vor decerna titlul și medalia de Senior al Cetății și medalia Emblemă de Cluj. Vor mai fi un spectacol de operă, oferit de Opera Națională Cluj și un recital al lui Nicolae Voiculeț. Evenimentul e oganizat de Asociația Pro Transilvania și de Qual Media Grup.

Forumul Crans Montana

Apropo de Qual, această companie clujeană a organizat ieri un forum Crans Montana la Bruxelles, pe tema Diaspora & Development. La eveniment au participat miniștri, înalÅ£i funcÅ£ionari din cadrul instituÅ£iilor europene, reprezentanți ai organizațiilor internaționale și regionale relevante pentru subiectul conferinței, cum ar fi: Institutul de Politici pentru Migrație, Forumul Global pentru Migrație și Dezvoltare, Alianța Civilizațiilor în cadrul O.N.U., lideri de opinie, personalități din domeniul academic.

Nu-i de colo să fii din Cluj și să faci un forum Crans Montana, zic și eu.

Micul biciclist

La Polus, clujenii pasionați de ciclism sunt așteptați weekendul acesta la cea de-a doua etapă din acest an a concursului ”Micul biciclist și siguranța lui”. Atât cei mici cât și cei mari sunt așteptați să demonstreze abilitățile de îndemânare pe două roÅ£i și pot câștiga numeroase premii. Detalii aici

Concerte

Mâine seară, la Irish & Music Pub se lansează albumul Ziua 1 al trupei Haard Cord. Tudor Sișu, Dragonu’ Ak47, Stres și Tecko Starr intră pe scena Pub-ului mâine seară la 20.00. Detalii aici (link spre facebook)

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Florins Ionut   •  

    Ceva oferte pentru un weekend la cluj in perioda de pasti , ne poti recomanda?
    Ma refer la cazare ceva modeste , ca hotele mai de rasfat gasim si pe google.
    Multumesc anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu