Câștigătorul concursului cu beri

Câștigătorul concursului cu berile este Teo. Cu acest comentariu:

Cetatea din Saschiz deoarce ma fascineaza silueta fantomatica. . Se spune ca cei care spun “noapte buna” sau “la revedere” cetatii primesc un raspuns compus din 6 sau 7 silabe. Salutului ii raspunde o fecioara batrana care s-a lasat zidita la cetate. Astazi cetatea face parte din lista monumentelor nationale de clasa A.
Cetatea a fost onstruita pe un deal impadurit, la aproximativ 2 km de vatra satului, fortificatia a fost ridicata in secolul al XIV-lea

Întâmplarea face că Saschiz e unul din locurile mele de suflet din această țară, așa că n-a fost chiar greu să-l aleg 🙂

Teo, aștept un mail cu datele tale de contact pe adresa de mail pe care o găsești aici

Andrei Crivăț

3 Comments

 1. simi   •  

  Confirm ca Saschiz e fascinant.

 2. sloimi   •  

  Mânãrieee! Asta o fo` gândita sa nu castige un consumator onest si profesionist de bere.Parerea mea. Poi zi si matale dragã alergãtoare prin reliefu` patriei daca ai baut v-o` bere pã unde-ai fo`?! No,apoi vezi! Cum biata mea io antrenor de bautor de bere sa am vreme sa umblu pã cele carari de munte ca o cãprita tânãra si sa admir pãretii ceia de piatra? Ori bei bere cu lada ori bati muntii ceea ni.Macar daca precizai ca e voie si cu “pãreri auzite” de la baciu Google,ca ma…introduceam si io.Ptiu drace,era sa scriu “mã bãgam”.No,sa concluzionãm: mânãriee,Duminica 22 o fo` ziua me` si o trebuit sa mi-o dai cadou mie.Parerea mea.Da` io tot te citesc si daca m-ai sarit cu cadou`.

  • Andrei Crivat   •     Author

   la multi ani 🙂

   promit ca la urmatorul concurs lada ii a ta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu