Bloguri de candidați clujeni

De la Cipri Păun, aflu că Ioan Petran (candidat liberal la Colegiul 3 Cluj-Napoca) și-a făcut blog. Integrat, din câte se vede, într-un site personal. Un alt candidat care avea blog este Czika Tihamer, candidat UDMR la colegiul 7 și fostul meu coleg organizator al ClujBlogFest-ului din 2007. Doar că Tihi și-a suspendat blogul pe perioada campaniei, dacă țin bine minte. Tihi are un blog de campanie în limba română și unul în limba maghiară, la care se schimbase adresa.

M-ar interesa să fac o listă completă, publică, cu toți candidații clujeni care au bloguri. Așa că vă mulțumesc anticipat pentru orice informație în acest sens, lăsată la comentarii. Deci: ce candidat clujean la Camera Deputaților sau Senat mai știți că ar avea blog ?

Andrei Crivăț

8 Comments

 1. yoda Tv   •  

  cam putini candidati cu jurnale online la prestigiul Clujului 😆

  paote mai gasim pana-n zia alegerilor

 2. ZuZu   •  

  Salutare, am scris aici http://www.zuzu-concept.com/?p=1059 in care tratam problema blogoserei clujene. Intrebarea mea e urmatoarea: nu ar fi o modalitate prin care sa se reuneasca toti bloggerii clujeni la o socializare?

 3. Andrei Crivat   •  

  @yoda: cam putini, intr-adevar. dar sunt convins ca mai sunt si altii, pe care nu-i stiu.
  @zuzu: banuiesc ca se pot reuni. daca nu toti, macar o buna parte. S-au strans o buna parte anul trecut la clujblogfest. O vreme, ne mai intalneam – ceva mai putini – la intalnirile clujblogroll.
  Insa eu unul nu-s curios de o asemenea chestie 🙂

 4. ZuZu   •  

  Si nu stii ce s-a intamplat cu ClujBlogRoll?

 5. Andrei Crivat   •  

  @Bogdan Ilasc: Nici unul din cele mentionate de tine nu e blog. sebimoga.ro nu e deocamdata decat un set de poze. Vedem dupa 1 noiembrie ce e. luciamorariu.ro e doar o poza. mariusnicoara.ro si uioreanu.ro nu sunt bloguri. sunt simple site-uri, mai mult sau mai putin personale.

  @ZuZu: n-am nici cea mai vaga idee. Am iesit din ClujBlogRoll cu mult inainte de a disparea, asa ca pana de curand nici macar nu stiam ca nu mai exista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu