Blog de ziarist arestat

dan-preview.jpgDan Parcalab, de la Gazeta de Maramures, are blog, lansat de curand. (multumesc, sursa mea anonima)
Poate fi citit la adresa http://danparcalab.blogspot.com/

Cine il cunoaste pe Dan isi da seama usor ca tot ce e acolo e scris de el, cu mana lui, din arest. Daca vor dispare posturile, e foarte posibil sa i se interzica accesul la pix si hartie.

Eu va recomand sa-l urmariti, presimt ca va fi foarte interesant

Intre timp, in Romania Libera despre protestele de la Baia Mare. Puteti citi tot articolul pe hotnews, eu va arat doar inceputul:

Cazul arestarii jurnalistului Dan Parcalab a declansat o reactie fara precedent in Maramures: pentru prima oara dupa decembrie 1989 liderii celor mai importante formatiuni politice din judet fac front comun.Presedinti sau persoane din conducerile filialelor judetene ale PNL, PD, PSD, PC si PNTCD, precum si parlamentari ai judetului s-au alaturat demersului celor peste 150 de ziaristi locali si a unor membri marcanti ai societatii civile care solicita judecarea directorului “Gazetei de Maramures” in stare de libertate....

.

Andrei Crivăț

10 Comments

 1. Pingback: Alex Mihaileanu - blog presant : Blog Archive : dan parcalab are blog

 2. Dragos   •  

  Scriitura lui Dan e impecabila. Pacat de el. Povestea devine interesanta. Dar oare ziaristii de la Cluj nu fac nimic pentru sustinerea lui Man, Grama, Vidican?

 3. licurici   •  

  din pacate, pe blogul lui dan nu se pot lasa comentarii. nu le putea citi acum, stiu, dar la un moment dat (cat mai curand, sper) ar fi reusit si cred i-ar fi picat bine pt ca ar fi vazut cati oameni i-au fost alaturi.

  andrei, eventual sugereaza-i sursei tale (care banuiesc ca e din redactia gazeta de mm) “sa dea liber” la comentarii. nu strica.

 4. Andrei Crivat   •  

  Oricat ar parea de ciudat, habar n-am cine-i sursa mea. Imi trimite mesaje anonime, pentru care ii multumesc din nou, dar nu cred ca-i din MM. N-are importanta, eu incerc sa iau legatura cu cei din MM sa le dau mai multe idei, cand o sa reusesc o sa le spun si de comentarii, ca si eu am incercat.

 5. Pingback: jurnalismonline.ro » Blog Archive » Dan Parcalab, cu blog de dupa gratii

 6. licurici   •  

  am vazut ca au rezolvat problema comentariilor. mersi, andrei 🙂

 7. Pingback: vinul.ro - Blog despre vinuri - semnat Cezar Ioan » Blog Archive » Blogul lui Dan Parcalab, din arest

 8. m   •  

  poate n-o sa credeti, dar in Maramures sunt oameni care plang pe strada si vorbesc de nedreptatile din Romania. Argumentul lor este ca marii afaceristi, si adevaratii infractori sunt in libertate. UE? Nu s-a tinut cont de parerea a 10 mii de oameni ceea ce a creat un precedent ca daca vecinul depune reclamatie, poti fi inchis fara sa se tina cont de parerile celor din jur. Oricine poate fi considerat pericol public si arestat daca acum nu s-a tinut cont de 10 mii de semnaturi, de partide politice, sindicate, parlamentari, ONG-uri, composesorate. Vai de mama noastra!

 9. Alex   •  

  Chiar nu putem face nimic?nu exista o cale o metoda de a face ceva?Asa ceva nu se poate.Macar presa daca ar fi unita in astfel de cazuri(uitativa la ce au scris cei din bucuresti).O televiziune care sa mediatizeze in bine sau sa zica adevaru nu exista?Toate is controlate politic?

 10. Dora   •  

  Dan m-a rugat sa multumesc tuturor celor care il sustin. Bunul Dumnezeu ii da putere sa treaca cu bine peste toate relele si ne da si nuoa putere sa sustinem un om deosebit cum este Dan.
  Intr-o zi se va face dreptate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu