Blog de viceprimar

(via idei la schimb)

După ziariști – vezi Rareș Bogdan și Tavi Hoandră – a venit vremea politicienilor clujeni să scrie pe bloguri. Primul a fost Ciprian Păun (înainte de cei doi ziariști menționați anterior), membru PNL și consilier local. Acum și-a făcut blog și viceprimarul Adrian Popa, tot membru PNL (chiar, cred că la nivel național PNL are cele mai multe bloguri, nu?). Popa promite că blogul său n-o să fie electoral/de campanie, ci personal. M-aș bucura să fie așa, pentru că în viața reală e un tip fain și interesant cu care e o plăcere să stai de vorbă. Sper să fie o plăcere și să-l citesc. Oricum, succes.

În mare, mă bucur că blogosfera asta clujeană începe să se dezvolte și că oameni care chiar au lucruri de spus o descoperă. Mi se pare că prin asta blogosfera capătă mai multă seriozitate și – mai ales – mai multă credibilitate. Asta e de bine – e cineva împotrivă ?

Andrei Crivăț

4 Comments

 1. Razvan Antonescu   •  

  In afara de calitatea de membru al unui partid politic nu inteleg ce cauta Paun in lista aia, langa celalalte persoane. Modul de gestionare al blogului si al imaginii sale da peste cap afirmatia ta cu: “Mi se pare că prin asta blogosfera capătă mai multă seriozitate ÅŸi – mai ales – mai multă credibilitate.” Cata credibilitate pot sa ii dau unei persoane care se scoala cu fata la perna si incepe sa urle isteric cu “!” in loc de virgule ca Basescu il pune in aceeasi zi pe Geoana prim ministru. Si aia ca informatie sigura “pe surse”. Si asta numai ca exemplu al micului bagaret care cam face damage la imaginea PNL

  Daca pun degetul pe monitor si ii acopar numele sunt perfect de acord cu tine si chiar e un pas in fata

 2. Andrei Crivat   •  

  N-a fost foarte departe de adevar, presa a scris despre un protocol PSD-PD, doar ca ghinion, n-a mai picat guvernul.
  Dar daca omul a prezentat o informatie pe care o credea sigura, si care s-a dovedit a nu fi asa, nu poate fi acuzat la modul general. Altfel – parerea mea, nu verdict – Cipri e perfect pertinent si la locul lui. repet, e o parere.

 3. Dragos Panainte   •  

  Razvan, nu vreau sa par malitios, dar este o vorba in popor: Acaru Paun.

 4. Razvan Antonescu   •  

  Dragos, nici eu nu vreau sa par malitios dar nu vad apropoul 🙂
  Expresia se refera la faptul ca pentru un anumit eveniment, responsabilitatea este atribuita unei persoane insignifiante. Cu ultima parte sunt de acord dar nu vad la ce eveniment te referi. Ma refeream strict la persoana si nu la rolul ei in vreun anumit context.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu