Aberatio in integrum

Împreună cu nașu’ Victor și cu bunii și dragii mei prieteni Răzvan și Adrian, am izbândit!

Într-adevăr, ne-am pus creierele la contribuție și am rezolvat cele mai de seamă mistere ale Clujului, României, Europei și – de ce nu ? – ale întregii Căi Lactee. Firul logic absolut indestructibil al deducțiilor noastre e la nașu’ Victor, în articol + comentarii.

Iată pe scurt și în esență deducțiile noastre infailibile. N-o să spun autorul la fiecare, da’ oricum, așa e, cum spunem noi. Știm noi, da ? (ATENÈšIE/WARNING: următoarele deducții infailibile se adresează exclusiv inițiaților. dacă sunteți neofiți, dacă nu întelegeți, mai bine nu întrebați nimic. Dacă vă răspundem, va trebui să vă provocăm dispariția imatură și ireversibilă. Avem resursele noastre)

1. Elodia era un spion rus (paranormal, n.r.) antrenat în Tibet și-l cunoscuse pe Mailat la o sindrofie organizată de ambasada Italiei din București
2. Sindrofia era masonică. La ea au participat Iluminatti și bubulii lu’ Coruț, urma să traseze o nouă hartă de la Malta, în care sa imparta lumea jumi-juma. Mailat era cu bubulii. Firește, după cum îi spune și numele, Elodia venea de la Opus Dei și reprezenta Iluminatti. La întrunire a fost și cineva din partea rozacrucenilor, alături de un seneșal din Prioria Sionului. Acolo s-a pus la cale arestarea șefului Mafiei Italiene. Tot acolo, Elodia (spion paranormal) l-a determinat telepatic pe Cioacă să facă pipi între Rucăr și Bran.
3. Tot la întâlnirea aia, acolo, bubulii și Cosa Nostra (al cărei reprezentant, Michael Corleone, a venit un pic mai târziu alături de Dalai Lama) l-au obligat pe viceprimarul Clujului, Adi Popa, să mute cu orice preț Nokia de la Cluj, ca să facă loc unei fabrici de tălpi sintetice de papuci. Pe Boc să-l deporteze în Siberia, iar pe Arpad Paszkany să-l facă împăratul Europei, ocazie cu care sa-l ungă pe Năstase împărat al României, vasal al lui Paszkany. Năstase îi va avea ca prim miniștri pe nașu’ Victor și pe Darius Groza. Deși soție de prim ministru, nașa Mana o să păstreze rangul de împărăteasă. Io o să fiu degustător la curțile imperiale ale tuturor. Deși soție de degustător, Raluca își păstrează rangul de prințesă. CFR Cluj va fi campioană pe viață a universului cunoscut, cu jucători brazilieni, gorilieni și vulturieni. Pe locul doi, care se va disputa în fiecare cincinal, Dacia Unirea Brăila, cu jucători greci, turci și șerpilieni.

Mai sunt și alte informații pe care noi le știm indubitabil, cum ar fi legătura strânsă dintre Adi Popa și Elodia (care de fapt era bărbat și era un văr de-al lui, mă), dar le spunem numai când Dan Diaconescu în Direct ne invită pe toți la el acasă, să ne plimbăm în Bentley. Sau ce-are el mai de soi pe-acolo.

Andrei Crivăț

8 Comments

 1. Mana   •  

  Si Victor o sa fie Imparatul-consort desemnat in functia de Juma’ de Prim-Ministru?

 2. Andrei Crivat   •  

  shhhht! da, da nu mai spune la nimeni. Inca nu spunem totul, da ?

 3. Darius   •  

  GreÅŸeÅŸti doar într-un unic aspect. Adrian Năstase nu-i vrea miniÅŸtri pe Victor ÅŸi Darius, că pe Darius ÅŸi Victor. În rest, nu găsesc urmă de eroare în axioma ta, că teorie ar fi josnic să-i spun.

 4. nenea cosmos   •  

  voi pe mine ma uimiti, sinteti din ce in ce mai buni. eu abia diseara aveam de gind sa dau partial publicitatii prin canalele specifice faptul ca elodia este cea care a facilitat tranzactia intre patriciu si kazahstan. in ceea ce priveste viitoarea guvernare, am o veste trista pentru cei doi prim ministri. se va modifica constitutia si vor fi numiti pe viata.

 5. Adrian Ciubotaru   •  

  Dintr-un impuls civic am cautat-o doua zile pe Elodia peste tot: acasa, pe strada, la birou. Intr-un final mi-am adus aminte c-am in debara o cutie in care nu m-am mai uitat de doua luni si m-au luat frigurile: daca Elodia e acolo, daca moare de foame, iar eu nepasator am dormit cu ea in casa fara sa stiu!!??
  Pana una-alta, exista o Elodie in fiecare din noi, pentru numele lui Dumnezeu! Sa fim seriosi!:)

 6. Ted   •  

  Ii va avea ca prim ministriii… In rest sa ma ai si pe mine in vedere pe la Justitie.

 7. rocsana   •  

  Intr-adevar, chiar exista o Elodia in fiecare dintre noi…mai este putin si aceasta Elodia se va confunda cu fiecare dintre noi 😀

 8. T de la TIMISOARA   •  

  Baieti…ce-ati luat ? Dati-mi si mie trai-v-ar:))…adica in traducere…BRAVO MAH !, SERIOS BRAVO ! UN BRAVO SINCER !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu