Top 3 cele mai penibile chestii din internetul românesc

În era asta ciudată, dominată de facebook și “șoc! exclusiv! dai în damblageală când o să afli ce-a făcut X“, suntem asaltați zilnic de chestii absolut penibile. Eu, cel puțin, prin natura jobului petrec mult timp pe rețele sociale și văd tot felul de imbecilități. Dar, între ele, unele ies la suprafață ca untdelemnul, cum s-ar zice. Ați zice că radufotravă, ați zice că poptămaș, ați zice că radio crazy, ați zice că Cristi din Banat îs cele mai stupide chestii de care vă ciocniți. Naivilor!

Doamne-ajută, se poate și mai bine. Am făcut, cu Adina, un mic top al celor mai penibile chestii de care ne-am ciocnit în ultima vreme pe interneții românești. Vi le arătăm și vouă, so you don’t have to.

Pe locul 3, un cântec popular tradițional de la Cluj. Urmăriți cu atenție scena în care, inspirați de filmele cu Yakuza, oamenii pun un platou cu jumări pe-o domniță, care e în clip fix ca nuca în perete – adică POC, PITĂ CU UNSOARE!

Hai ridica-te in picioare
Poc, pita cu unsoare
Arata ca ai valoare
Te-am lovit unde te doare…

Pe locul 2 – da, și eu am fost tentat să zic că mai rău nu se poate. Dar apoi am văzut această reclamă SENZAÈšIONALĂ. Petronel pare că știe ce spune. Băi, l-am descoperit!

Pe locul 1 este, evident, Sorin Ovidiu Vântu. Imbatabil, proștilor!

idiots

Idiots, via shutterstock

Andrei Crivăț

4 Comments

  1. Dorin   •  

    Bai, de Vantu eram “aware” ca sa zic asa, dar cu restul podiumului m-ati lovit, cel putin in partea asta de regat eram vaduviti de asa talente! 🙂

  2. Pingback: mihai vasilescu blog | Cel mai tare spot publicitar filmat vreodată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu