ReÅ£eta zilei: Kaizer debusolat cu salată de varză la cuptor

Guest post de Gogu Kaizer
ep. 7 din seria Invitații mei

În guest postul de azi, Andrei vă prezintă fără voia lui singura reÅ£etă care a picat examenul de admitere pe ebucătăria punct ro. DeÅŸi a jurat că nu va mânca niciodată ceva gătit de un blogger care nu are domeniu propriu, Andrei a declarat că abia aÅŸteaptă să halească rezultatul final al acestei reÅ£ete.

Ingrediente pentru kaizer debusolat:
– niÅŸte kaizer – de preferabil ne-expirat; e bun ÅŸi ăla expirat, doar că s-ar putea să-Å£i miroasă mâncarea a Rexona for Men (să nu zici că nu Å£i-am spus)
– 500 g făină
– 3 mg unt
– 4 kg lapte
– destul de puÅ£in ghimbir
– curry crud
– încă 3 mg de unt
– un CD cu Åžuie Paparude
– telefonul dat pe silent
– 2 beri
– sare, piper
– 3 ouă

Ingrediente pentru salata de varză:
– varză
– atât

Cum debusolezi kaizerul:

Alergi kaizerul până îl prinzi sau până oboseÅŸti. Dacă oboseÅŸti, ia o pauză. Dacă nu oboseÅŸti, înseamnă că l-ai prins, deci rulezi fin.
Ia kaizerul ÅŸi aruncă-l într-un castron. Lasă-l acolo până se termină episodul din House. Se adaugă sare ÅŸi piper după gust.
După ce ai văzut House ÅŸ-l înjuri pe Wilson că e pămpălău, pune CD-ul cu Åžuie Paparude ÅŸi lasă-l să cânte. Kaizerului îi place Åžuie Paparude, aÅŸa că va coopera fără probleme.
Amestecă într-un alt castron ultimele 3 mg de unt cu un ou ÅŸi cu destul de puÅ£in ghimbir. După 5 minute de amestecat frenetic, toarnă niÅŸte lapte peste chestia din castron ÅŸi vezi ce se întâmplă, că eu habar n-am.
Acum e timpul să pui făina la prăjit. După vreo două minute, aÅŸa, adaugă curry-ul ÅŸi primele 3 mg de unt. Chestia asta se Å£ine pe foc până începe să prindă un miros ciudat. În acel moment se ia ÅŸi se pune peste castronul anterior.
Acum urmează un pas crucial (dacă l-ai greÅŸit pe-ăsta, nu vei învăÅ£a niciodată să găteÅŸti): se deschide o bere ÅŸi se bea puÅ£in din ea (după poftă).
În acest moment, kaizerul ar trebui să fie cel mai debusolat kaizer din lume, pentru că în niciun caz n-a înÅ£eles ce ai făcut tu acolo ÅŸi de ce.
AtenÅ£ie: Dacă debusolezi kaizerul de la stânga la dreapta, o faci greÅŸit. Ca să repari asta, du-te la magazin ÅŸi mai cumpără fix niÅŸte kaizer.

Salata de varză:
Se ia varza ÅŸi se face salată. Ca să fie treaba treabă, ia salata asta, arunc-o în cuptor ÅŸi las-o acolo vreo 3 minute. După asta, gândeÅŸte-te că n-avea rost să faci aÅŸa ceva ÅŸi du-te să arunci salata la gunoi. RăzgândeÅŸte-te până nu e prea târziu ÅŸi pune salata lângă castronul cu kaizer.

La servire, se lipeÅŸte kaizerul în farfurie, iar salata de varză se aranjează în jurul lui astfel încât să formeze un smiley face, după care (pentru că e o ofensă adusă umanităÅ£ii să mănânci chestia asta) se face comandă la o pizza mare cu tot ce se poate + ketchup. Pohtă bună, zic!

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. Pingback: Tweets that mention ReÅ£eta zilei: Kaizer debusolat cu salată de varză la cuptor at Jurnal de noapte -- Topsy.com

  2. Dominus   •  

    brusc mi s-a facut foarte foame 😐

  3. Pingback: uberVU - social comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu