Zvon despre Realitatea TV Cluj

Ziua de Cluj a renunțat la ediția de sâmbătă și a scăzut salariile cu 10%. Informația de Cluj a renunțat la colaboratori. Clujeanul și-a redus un pic numărul de pagini. Pro TV Cluj a început să renunțe la oameni.

Securiștii mei de bine zic că azi, miercuri, a fost o lungă ședință la Realitatea TV Cluj. Și că urmează și la ei reduceri de personal. Aceiași securiști de bine vorbesc de faptul că celor de la Realitatea Cluj li s-a pus în vedere un nivel astronomic al sumelor care ar trebui încasate pe Cluj într-o lună. Un nivel care nu poate fi atins. Și că proprietarul stațiilor locale, un domn Druică, ar face spume la ora asta din acest motiv. Mai spun sursele că oamenii din conducere au știut din prima zi că le va fi imposibil să facă suma de încasări lunare, spre a-și acoperi cheltuielile, dar s-au bucurat la banii domnului Druică, care nu e un specialist, și căruia au omis să-i spună de la început că e IMPOSIBIL să aduni din piața clujeană 70 de mii de euro lunar.

Le-am primit ca zvonuri, le dau ca zvonuri.

Later edit: Lucian Danciu, directorul Realitatea TV Cluj, infirmă pe Citynews zvonurile de mai sus. O fi, că de aia le-am dat ca zvonuri – pentru că nu știam sigur. Totuși, mai vedem, că eu am încredere în securiștii mei.

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. Satmareanca   •  

    Adevărul e că vin vremuri grele. Åži nu doar în presă. Presa simte recesiunea din economie prima. Åži ÅŸtiu ce vorbesc 😉 Se simte peste tot în aer. Guvernul mai trebuie doar să recunoască. Până acum nu a fost cine să o facă, era culmea să admită Tăriceanu că e de rău…

  2. tigrisor   •  

    eu vin din state si zau ca habar nu am de criza economica, asa cum vad pe toate site-urile din romania. Se tot comenteaza situatia din State, insa noi habar nu avem. cat de spre situatia din Romania, tare imi pare ca sunt niste jocuri pentru a mai elimina micile IMM-uri. Patronii de presa fac jocul marilor moguli pe suferinta cetateanului roman de rand. Si uite asa nu vor mai marii salariile, si uite asa nu vor mai fi pretentii de la sindicate, si uite asa puterea sindicatelor va deveni nula. In Romania intotdeauna s-a jucat murdar, asa ca vedeti mai bine ce se intampla, pentru ca in exterior nu este asa cum vi se spune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu