Ziarul Deschis

V-am mai spus eu că, de când sunt într-o deplasare mult mai lungă decât speram să fie, la Cluj se întâmplă tot felul de minuni.

Ieri s-a lansat Ziarul Deschis, un proiect inițiat de Ștefan (se pronunță cu accentul pe ște) și susținut de o echipă de voluntari.

Zice în comunicatul de presă așa:

Ziarul Deschis este un proiect independent care caută, educă ÅŸi promovează autori amatori, pasionaÅ£i de jurnalismul de opinie. Este un mijloc de afirmare pentru toÅ£i românii cu viziuni, cu opinii ÅŸi cu teorii interesante.

Pentru a scrie la Ziarul Deschis (ZD) nu este nevoie de studii de specialitate sau de experienÅ£ă în domeniu. Odată înscriÅŸi, jurnaliÅŸtii amatori ai publicaÅ£iei au responsabilitatea de a contribui cu cel puÅ£in două articole pe lună, cu subiecte la libera lor alegere. CondiÅ£ia de bază este ca articolele să fie scrise în genurile publicistice de opinie, pentru ca proiectul să-ÅŸi poată respecta promisiunea de „ziar care gândeÅŸte”.

Ziarul Deschis va premia cei mai apreciați autori cu o mulțime de premii, printre care și intermedierea apariției articolelor în presa centrală și locală.

Mult mai multe detalii găsiți aici

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. Parfumuri FM   •  

    Foarte simpatica ideea, am sa-i spun si prietenei 😀

  2. Lillee   •  

    Mi-as dori sa ma numar printre autorii acestui ziar. Sa vedem acum…daca voi fi acceptata.
    O zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu