Ziarul Deschis

V-am mai spus eu că, de când sunt într-o deplasare mult mai lungă decât speram să fie, la Cluj se întâmplă tot felul de minuni.

Ieri s-a lansat Ziarul Deschis, un proiect inițiat de Ștefan (se pronunță cu accentul pe ște) și susținut de o echipă de voluntari.

Zice în comunicatul de presă așa:

Ziarul Deschis este un proiect independent care caută, educă şi promovează autori amatori, pasionaţi de jurnalismul de opinie. Este un mijloc de afirmare pentru toţi românii cu viziuni, cu opinii şi cu teorii interesante.

Pentru a scrie la Ziarul Deschis (ZD) nu este nevoie de studii de specialitate sau de experienţă în domeniu. Odată înscrişi, jurnaliştii amatori ai publicaţiei au responsabilitatea de a contribui cu cel puţin două articole pe lună, cu subiecte la libera lor alegere. Condiţia de bază este ca articolele să fie scrise în genurile publicistice de opinie, pentru ca proiectul să-şi poată respecta promisiunea de „ziar care gândeşte”.

Ziarul Deschis va premia cei mai apreciați autori cu o mulțime de premii, printre care și intermedierea apariției articolelor în presa centrală și locală.

Mult mai multe detalii găsiți aici

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. Parfumuri FM   •  

    Foarte simpatica ideea, am sa-i spun si prietenei 😀

  2. Lillee   •  

    Mi-as dori sa ma numar printre autorii acestui ziar. Sa vedem acum…daca voi fi acceptata.
    O zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu