Vrei să câștigi un laptop ?

Vitrina a lansat astăzi un concurs pentru bloggeri, concurs care face dintr-un proiect amplu numit Vitrina Viral Debates. Premiul cel mare la acest concurs este un laptop Fujitsu-Siemens Amilo LA 1703

Ca să participați la concurs, trebuie să parcurgeți următorii pași:

 • Trebuie să scrieți un post care să răspundă la întrebarea “Ce înseamnă TIFF pentru tine?” și în care să vă provocați și cititorii să răspundă la aceeași întrebare. Postul trebuie să aibă linkul http://www.vitrina.ro/debate pe cuvintele “Vitrina TIFF” și să anunțe că-s participante la concurs (exemplu: “post participant la concursul Vitrina TIFF)
 • Fiecare participant va trebui să trimită un mail la adresa debate@vitrina.ro în care să dea un link către postul său. Toate posturile participante vor fi menționate pe pagina concursului, cu link către participant.
 • Primele 20 de bloguri care strâng cel mai mare număr de comentarii vor primi câte 2 stick-uri de 2GB. Unul pentru blogger și al doilea pe care bloggerul să-l dea unui comentator la postul participant, la alegerea sa.
 • Bloggerul care strânge cele mai multe comentarii va primi un laptop Fujitsu-Siemens Amilo 1703, fără tragere la sorți.

Cam asta ar fi ideea. Cel mai bine însă ar fi să citiți Regulamentul, care se află aici. Eu cred că nu-i greu și probabil că am să particip 🙂


Andrei Crivăț

5 Comments

 1. Laur   •  

  Pfff, cel mai idiot mod de departajare. Ce fac acuma, ma apuc sa-ti scriu 100000 de commenturi, mai pui si tu pe-atatea si i-am executat? 🙂

 2. Andrei Crivat   •  

  Putem face asta, desigur, dar o sa muncim de pomana, ca or sa verifice comentariile 🙂

 3. Pingback: Ultima strigare pentru Future Hosting Day « Picătura chinezească

 4. Åž   •  

  Bine. Comentez. Dar îmi dai ÅŸi mie să mă joc cu laptopul.

  Serios acum, chiar merg diseară la deschidere. Mie îmi place de TIFF, aduce mulÅ£i ochi spre Cluj. Unii dintre ochi vin cu tot cu oameni, ceea ce e ÅŸi mai bine.

 5. Pingback: TIFF, prin ochii unui cinefil de ocazie | Laptopiseţul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu