Victor Ciutacu are blog cu Vorbe Grele

la www.ciutacu.ro. Pe blogul Vorbe Grele (numele emisiunii pe care o face Victor Ciutacu la Antena 2) acum sunt articole din Jurnalul National, dar vor fi si altele in scurt timp.

In alta ordine de idei, da’ pe aceeasi plantatie, Antena 2 are acum pe site – www.antena2.tv – posibilitatea de a fi urmarita atat in flash, cat si in media player. A doua varianta e foarte utila pentru aproape o jumatate din abonatii la televiziune prin cablu din Romania. Din simplul motiv ca UPC n-a preluat inca acest post, da’ asteptam cu interes.

EDIT: “Sursele” zice ca Ciutacu se tot chinuie sa-l convinga pe Mircea Badea sa-si faca si el blog. Si eu as vrea sa-si faca Badea blog.

Andrei Crivăț

17 Comments

 1. Gez   •  

  Si eu as vrea sa isi faca Badea blog 🙂

  Cand nu dorm, intre 23 si 00 il sorb din priviri 😛

 2. Razvan Antonescu   •  

  Si noi vrem…ooooooooooo de cand vrem sa isi faca Badea blog….the joy…the flames…the BLOOD 😀

 3. cornel   •  

  REMES e “omul” lui BASESCU,altfel nu se explica !

 4. gorzo   •  

  personal cred ca , in aceasta seara, cu d.dragomir, nu veti aborda serios aspectele mafiotice ale ligii nationale de fotbal. La fel cred ca emisiunea este facuta pentru spalarea lui d. dragomir, respectiv a acuzatiilor penale pentru coruptie ce i se aduc. abia asteapta poporul sa vada “mascareala” din seara asta. abia daca mai poate poporul sa astepte atat de mult ora 21…
  Poporule, asa transpira ziaristii…Nu te mai intreba, poporule, de unde apar ciutacii tai cu case scumpe si cu masini straine!

 5. Andrei Crivat   •  

  Gorzo, draga, sa-ti explic pe puncte:
  a) e aiurea sa scrii un comentariu la un articol de acum 8 (OPT) luni si sa speri ca-l mai citeste cineva in afara de adminul site-ului. E de-a dreptul stupid sa discuti la un articol din aprilie o problema din decembrie
  b) Vezi ca Ciutacu n-are nici casa scumpa, nici vreo masina mai de Doamne-ajuta, ici o dadusi in bara
  c) pe site-ul asta nu mai zici niciodata nimic rau de Victor Ciutacu, pentru ca NU AM IO CHEF, ok ? altii poa’ sa zica, da’ tu nu. ete asa.

 6. Dara   •  

  Domnule Ciutacu stiati ca ,atat anul trecut,cat si anul acesta,la examenul de admitere in Baroul avocatilor din Ramnicu Valcea notele de la probele de admitere nu au nici o corespondenta cu lucrarile concurentilor?
  Anul trecut a fost adnis ,dupa contestatie,un concurent care initial a avut nota 1 ?!?
  Anul acesta din 30 candidati au fost admisi 12,dupa deliberari indelungate,din 30.11.2007 ultima proba din 5,pana azi 11.12.2007.

 7. Victor Ciutacu   •  

  @Dara: stimata doamna, pe crucea mea si pe ochii mei mari si umezi daca stiam

 8. Pingback: Replicile săptămânii 20 at Jurnal de noapte

 9. Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina   •  

  Domnule Ciutacu,
  Am remarcat in unele ocazii, dar mai ales luni seara la intalnirea cu dl. Adrian Paunescu, ca aveti o anume opinie despre necesitatea – datorie, a Bisericii Ortodoxe, de a se implica in probleme sociale, recte asistenta sociala. Domnul Paunescu a vrut sa va menajeze, dar in realitate nu poate fi de pareare ca Biserica Ortodoxa ar avea vreo datorie in aceasta directie. Dansul a justificat acest lucru facand apel la traditie. Realitatea este alta;neimplicarea bisericii este o problema de principiu.
  Rol de asistenta sociala il au si l-au avut numai bisericile antice si in general cele necrestine, cele care si-au dorit si si-au asumat rolul de biserica – stat. In Egiptul antic marii preoti erau de drept administratorii tuturor resurselor, calitate in care asigurau dominatia religiei. In islamism, asistenta sociala este atributie expresa a “bisericii”- modalitate de exprimare a statului islamic. Ortodoxia nu a fost niciodata in situatia de a fi decat cu totul si cu totul accidental si temporar, religie de stat. Un astfel de rol, cel de asistenta sociala, si l-a asumat din interese prozelitice numai sectele crestine care au preluat “arma” de la biserica Catolica. Ca asa este, vedeti cine elogiaza activitatea respectiva, uitand sa aminteasca scopul major si marile probleme de coruptie favorizate de aceasta indeletnicire.
  In scurt, Biserica Ortodoxa se simte responsabila de asistenta spirituala, departe de cea materiala cu tentatii deloc crestine. O eventuala “reformare” a bisericii spre asistenta sociala materiala, ceruta chiar de unii reprezentanti ai acesteia, este o greseala si este cel mult expresia unui oportunism fara pic de sfintenie a persoanelor respective. In fond care ar mai fi rostul ONG-urilor de binefacere?
  Daca nu sunteti ortodox, nu aveti dreptul sa cereti ortodoxiei ceva ce nu-i este caracteristic, iar daca sunteti, aveti datoria sa atrageti atentia celor care propovaduiesc atitudinea contrara si sa descoperiti ca de fapt sunt sau sectanti sau politruci liber cugetatori scoliti cu burse la “Reykiawik”, Budapesta, Helsinki sau in nu stiu ce institutie mormona sau newage-ista.
  Ca test, am rugamintea ca atunci cand unul dintre interlocutorii dvs. ridica problema respectiva, sa-l intrebati de cate ori a mers la biserica, sau cand a mers ultima data, dar nu atunci cand stia ca trebuie sa-l vada alegatorii sau televiziunea.

 10. Andrei Crivat   •  

  Eu mai explic o data, ca e clar ca lumea nu pricepe, desi e scris negru pe alb, deci:

  1. ACESTA NU ESTE BLOGUL LUI VICTOR CIUTACU. PENTRU MESAJE ADRESATE LUI CIUTACU, VIZITATI CU TOATA INCREDEREA http://WWW.CIUTACU.RO
  2. GANDITI CU TOT CAPUL. ACEST ARTICOL A FOST SCRIS IN LUNA APRILIE 2007. ACUM SUNTEM IN DECEMBRIE. NIMENI NU MAI CITESTE CE SCRIE AICI, IN AFARA DE MINE. E INUTIL SA MAI COMENTATI LA ACEST ARTICOL, CA SI CUM VICTOR AR INTRA ZILNIC AICI SA VADA CE-AVETI VOI DE ZIS.

  E CLAR ?

 11. andreea   •  

  badeaaaaaaaa,fa-ti blog!!!!!te rugam!!!!:D:D:D:*

 12. baba   •  

  Nu Mircea !nu-ti fa blog, mai bine fai pe blogul lor ca mina pe carte nu pun si in timp ce o tin putin mai jos de ata de la brincinari citesc si ei ceva daca pot ,daca nu ,nu.Salutari din delta-“plan “orizontal sau vertical,eventual in limba de la pantof.
  Ne auzim pe ei.
  cu ………..respectam tot ce e bun.

 13. katy   •  

  o prietena de a mea are mari probleme cu o doamna care a reusit sa cumpere justitia, politia si astfel dreptate nu se mai face…este disperata….ea nu are internet…ar vrea fff mult sa-si spuna poveste si sa o ajute cineva …nu cu bani ci doar cu sfaturi intelepte si sa-i indrumati pasii pe acest drum intortochiat al justitiei romane…ca nu mai stie ce sa fac????….va rog fff mult domnule Victor Ciutacu..daca aveti timp sa-i ascultati povestea si sa o ajutati ….puteti so contactai la nr tel: 0766442368 .va multumim cu respect.

 14. Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina   •  

  Statul de drept

  Daca acum cativa ani, punerea semnului de egalitate intre “Democratie” si “Statul de Drept” parea ceva firesc, asta si din cauza necunoasterii si memoriei scurte a politicii europene, acum diseminarea notiunilor respective trebuie facuta cu necesitate.
  Stat de drept au avut pretentia ca edifica si Franco, si Mussolini si Hitler. Mai mult chiar, “Stat de drept” ascuns in spatele “Democratiei” a incercat sa construiasca si penibilul Berlusconi in Italia sau Victor Orban in Ungaria. In Italia se pare ca lucrurile s-au linistit deoarece statul lor de drept imbracase prea fatis aspectul de “STAT DE DREPT MAFIOT”; in Ungaria, mai vedem cum se descurca urmasii lui Horty.
  Credeti ca Merkel, Barroso, Reding si compania au fost indulgenti cu fostul presedinte francez (evreu-ungur de cetatenie franceza) Sarcozy, cu Berlusconi, cu Orban sau cu Basescu, pe degeaba?
  Merkel, cea cu nostalgii anterioare comunismului est-german, are tot interesul ca in cat mai multe dintre statele (de fapt, celebrele regionalizari dezirabile – Ardeal, Moldova, Cosovo, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Bosnia, Croatia, chiar si Slovacia despartita de Cehia) europene sa ia nastere “statul de drept mafiot” pentru a-i fi mai usor sa edifice “Al Patrulea (sau al nu stiu catelea) Reich”.
  Pozitia USL a aparut tocmai la timp pentru a se impotrivi Statului de Drept Mafiot edificat de Basescu, dar cum noi nu suntem Italia care l-a anihilat pe Berlusconi, reprezentantii PPE au reactionat violent cand le-a fost desvaluita, chiar cu menajament, tendinta imperialista si nedemocratica. Credeti ca acea vizita paradoxala la Basescu a doamnei lituanience (Dalia) Grybauskaite a fost chiar asa de “florala”? Nu, acea doamna este si ea urmasa marelui Ulmanis!
  Este de sperat ca exemplul romanesc dat de USL sa fie urmat si de alte state si statulete europene si sa contribuie la erodarea politicii anacronice a Merkel-ei.
  Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu