Verticalitatea politicienilor români

… nu există. E atât de simplu. N-o mai căutați. Nu există.

Politicienii români nu au PIC de coloană vertebrală, nu au nici măcar vagi urme de principialitate. Sunt de gumă.

Dădeam dimineață știrea asta pe vaide.ro. Eram ușor amuzat, mă gândeam că or fi zeci de matracuci ca băiatul ăla.

Mai pe seară, am văzut materialul ăsta din Kamikaze. Mulți dintre noi au trăit în țara asta în ultimii ani, mulți dintre noi își amintesc relațiile cordiale dintre Crin Antonescu și Victor Ponta de până acum vreo 2-3 ani. Toată lumea vede cum se face efectiv preș, ad literam, un fost prim-ministru să salveze un actual prim-ministru (și dacă nu vede toată lumea, sunt detalii aici, în presa iohannist-băsistă, firește)

Dar înainte de toate astea, nu-s nici 10 ani de atunci, A FOST AȘA

via Ica

În doar câțiva ani, s-a trecut de la dușmănie la super prietenie și înapoi la dușmănie. O să se treacă, din nou, la prietenie și apoi la dușmănie și tot așa.

În urmă cu niște ani, relația mea de prietenie cu un om s-a răcit dramatic, pentru că aveam viziuni diferite. Și el, și eu, suntem niște oameni cu coloană. Nu avem viziuni diferite de la an la an, în funcție de interes. Nu. Dar la politicianul român, acest tip de principialitate nu veți găsi.

Pentru că nu are. Parlamentarul român e un om de gumă.

PS: să fie limpede, nu e un articol despre Victor Ponta, el a fost doar un exemplu. Sunt zeci de lideri politici, dacă nu toți, care efectiv sunt de gumă. Politicieni Gumela.

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu