Un ultim mare chef stradal

Fără zgomot după ora 22. Primarul Emil Boc a anunțat azi că, începând cu 1 octombrie, terasele și terenurile sportive de cartier vor avea program mai…scurt! (sursa)

Da, dar până la 1 octombrie ?

Tot pentru “marele evenimentâ€? (n.m.: e vorba de CFR Cluj – Chelsea, pe 1 octombrie), Primăria Cluj-Napoca intenționează să pregătească o surpriză englezilor. O conductă de bere va alimenta spațiul public din centrul Clujului unde suporterii vor putea petrece toată noaptea. (sursa)

Deci după 1 octombrie – liniște totală. Da’ până atunci, hai s-o facem lată. Sau poate că programul redus se aplică doar teraselor “de cartier”, pe când alea din Centru.. vorba aia, alți bani, altă distracție.

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. pliscu   •  

    Sau mai bine, daca tot vor sa incurajeze sportul, sa inchida DE TOT terenurile sportive de cartier! Si-asa am luat prea multe medalii olimpice anul asta!

  2. Andrei Crivat   •  

    Pliscu, solutia e alta: vrei sa faci sport ? renunti frumos la scoala/serviciu si mergi si faci sport. Ce, fotbalul e discoteca, sa mergi noaptea ? Primaria se gandeste la sanatatea cetateanului si la bunastarea urbei. Cetateanul trebuie sa doarma noaptea, nu sa bata mingea pe maidan. Daca nu doarme, se imbolnaveste si nu mai e productiv. Ei, dracia dracului, da’ ce e cetanul, golan, sa umble noaptea pe strazi ?? 🙂

  3. pliscu   •  

    Da, corect, cred ca am luat decizia primariei prea personal si de aia am exagerat. Insa pe mine, care lucrez cu un program super-bestial 10:00-20:00, ma dezavantajeaza faptul ca programul terenurilor se va termina la 22. Si oricum, din punctul meu de vedere fotbalul e MAI MULT decat o discoteca: nu conteaza ora! Totusi, lipsa talentului si a exercitiului “de mic” ma obliga sa-mi pastrez serviciul si sa joc fotbal doar de divertisment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu