Trei de prin Cluj

1. Un nesimțit, in parkingul de la Primpărie, a blocat aproape jumătate de rampă. Sigur că erau locuri libere, dar lui i-a fost lene să mai urce. Mașina a stat ceva vreme acolo, toți care vroiau să urce la etajele superioare aveau de făcut 7 milioane de manevre ca să treacă pe lângă el.

img_2286.JPG

2. Suntem pe strada Toplița nr. 1 sau pe strada Sextil Pușcariu nr. 3 ? Greu de zis (poza are în partea de jos zoom pe cele două numere, aflate pe aceeași poartă.

toplita.jpg

3. S-a deschis azi primul magazin ECO din Cluj (cu produse absolut ecologice). Câteva detalii pe Ebucataria

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Ovidiu   •  

    Eu contra specimenelor de genul celui din prima poză am un leac testat și răstestat: se ia un levier, se ține de un capăt, se postează celălalt capăt pe la mijlocul haionului și cu o mișcare rectilinie se deplasează levierul spre una din lămpile spate, lampă care, în urma impactului, se dezmembrează și cade pe caldarâm. De reținut că mișcarea trebuie efectuată în direcția de deplasare a autoturismelor, astfel încât să pară un acroșaj cu alt autoturism. Efectul este cel scontat, posesorul respectivului autoturism nu își va mai lăsa posesiunea acolo veci pururi. Pare o tehnică barbară, și probabil chiar este, dar rezultatele sunt miraculoase și îndeamnă involuntar la alte astfel de măsuri radicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu