TEDxCluj

Pe 21 mai, la Hotel City Plaza, va avea loc prima ediție TEDxCluj. În principiu, asta înseamnă că:

10 personalităÅ£i locale adresează discursuri scurte, de câte 17 minute, în faÅ£a unei audienÅ£e selectate, de 99 de influenÅ£atori locali din domenii variate: afaceri, social, arte, cultură, educaÅ£ie, medicină ÅŸi altele. Discursurile ÅŸi conversaÅ£iile generate vor aborda idei pentru Clujul, ÅŸi pentru comunităÅ£ile locale în general, unui viitor nu prea îndepărtat.

TED, pentru cine nu știe, este un eveniment anual unde se adună unele dintre cele mai luminate minți ale lumii pentru a-și împărăși ideile. TEDx sunt evenimente locale după modelul conferințelor globale TED.

La TEDxCluj vor vorbi, printre alții, Dan Cristea (campion mondial de debate), Kingsley Nwabia (pictor nigerian), Teodora Enache (cântăreață de jazz), Hedi Hoka (coach de leadership), Sorin Misirianțu (actor și regizor la Teatrul Național Cluj) și alții. Vă puteți înscrie pentru participare pe site-ul local (unde găsiți și alte detalii, precum și lista completă a vorbitorilor) până pe 11 mai. Taxa de participare este de 170 de lei.

Evenimentul este organizat de o serie de tineri voluntari clujeni (printre care Ștefan și Lorand) și va fi moderat de regizorul Tudor Giurgiu.

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. tibi farcas   •  

    f buna initiativa. imi place si cuvantul “influentiatori locali”-tot mai mult ne americanizam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu