Tag 2: Administrația locală

Tot de la Arhi, o leapșă cu reguli speciale*), care au ca scop să ne facem mari în Gogu. Ce-ai schimba în administrația locală ?

Mno, eu la Cluj aș face naibii biroul ăla unic de care tot vorbea Boc în campanie. Să nu mai alergi în 2 miliarde de direcții când ai nevoie de ceva aprobări.

*) Regulile speciale ale lepșii ăsteia sunt așa: trebuie s-o dați mai departe la +1 bloggeri, adică eu o dau la 7 bloggeri, iar cei 7 trebuie s-o dea fiecare la câte 8 bloggeri, dar să-i menționeze și pe ăia 7 la care o dau eu. Firește, nu e obligatoriu, e doar eficient. Deci Arhi a dat la Visurat, Piticu, Bullets, Cristi Roman, Tolo si eu. Eu, la rândul meu, o dau la: Răzvan Antonescu, Groparu, Sergiu Biriș, Radu Beligăr, Ciprian Păun, Adrian Năstase și Alexandru Bejan. Ce-ați schimba voi în administrația locală din orașele voastre ?

Andrei Crivăț

7 Comments

  1. Arhi   •  

    chiar ca. in trei zile, ultimul trebuie s ao dea la 200 si sa scrie 200. Bine, ca e mai simplu daca copiezi codul sursa din fiecare post si dai doar paste in pagina,

  2. Pingback: Administratia publica - leapsa de la Andrei « ministru >> prim-ministru >> blogger

  3. Pingback: Surpriza zilei: Adrian Năstase at Jurnal de noapte

  4. Pingback: Sorin Tudor - relatii publice, marketing politic, comunicare online » Blog Archive » O administratie locala mai eficienta?

  5. Pingback: Ionut Oprea » Lupta pentru drepturile tale! (episodul 3)

  6. Pingback: Gabriela Cretu » Joc leapsa!

  7. Pingback: Despre scoala si administratie publica « MASTERAT POLITIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu